Jump to content
IGNORED

Tražim film...

Molder

Recommended Posts

Posted

Na kraju balade eto Morgane kako organizuje filmski maraton :D

• Haha 1
  • 2 weeks later...
Posted

E, jel moze neko da mi pomogne. Film, thriller, od pre 15-20 godina. Serijski ubica je u pitanju (koliko se secam), nekakva osveta je motiv, a ubica je zena. Ima neka scena gde ona trci po kisi pod (zutom?) kabanicom i trci kao da je atleticarka (detektiv nema sanse da je stigne). Mozda je francuski film?

• 2 months later...
Posted

https://www.imdb.com/title/tt0193837/

ako ima neka dobra duša negde- imam ga na neupotrebljivom disku i ne mogu da ga prekopiram na hd (sve sam pokušao), ako me sećanje ne vara skinuo sam ga sa pokojnog SMz-a ili karagarge...

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Ne tražim film, ali ne znam gde bih sa ovim pitanjem.

Brod plovi za Šangaj je TV film iz 1991. po motivima romana “Samac u braku” Mir-Jam.

Glavne uloge: Vesna Trivalić, Bule Goncić, Snežana Bogdanović, Branimir Brstina…

Meni je u glavi sećanje da je postojala mini-serija sa istim imenom, a da je TV film koji traje oko sat i po i ima ga na YT samo iseckana serija.

Dragi Bravo, da li sam poludela?

Posted

Nije bila serija. Samo film.

Moja luda sestra je volela da se maskira u Spomenku, Radmiiiiilovu domaćicu (koju btw glumi Branislav Zeremski), slikala se tako u automatu za slikanje i poklonila mi za rođendan.

• +1 1
  • Haha 2
  • Hvala 1
Posted

da, da, samo film

kad sam vec na topiku i kad smo vec na tv dramama i serijama sa samog kraja '80ih i pocetka '90ih, sjeca li se neko replike 'ja najvise volim kad se anjac smeje', cini mi se da je iz mini serije 'pilot u travi' ali nisam sigurna? vec par dana ne mogu da je izbacim iz glave.