beatakeshi Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=5pISa-NnPBc Da li neko zna gde može da se nađe engleski ili srpski prevod? (danas bilo na RTV)
Šumejker-Levi 9 Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Tražim sledeći CRTANI: Pre nekih 5-6 godina na tv-u se vrteo (čini mi se Kanadski) set kratkih crtaća. Ćale i sin, neki plavobeli čupavci. Kompjuterski je rađeno. Oni valjda sa svoje planete dođu negde i logički rešavaju probleme. Na kraju svaki put odlete nazad gajbi i ćale ušuška klinca, pogledaju neku sliku koja im je higlight of the day. Stalno su imali neke simpatične i jednostavne logičke glavolomke (valjak ide u rupu, kocka u kvadrat i sl.). Kako mi sestričina već raste, a Maša i Medved su pregledani 1000 puta, daj da joj puštamo ovo. Ali, šta je u pitanju?
Agni Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Tražim sledeći CRTANI: Pre nekih 5-6 godina na tv-u se vrteo (čini mi se Kanadski) set kratkih crtaća. Ćale i sin, neki plavobeli čupavci. Kompjuterski je rađeno. Oni valjda sa svoje planete dođu negde i logički rešavaju probleme. Na kraju svaki put odlete nazad gajbi i ćale ušuška klinca, pogledaju neku sliku koja im je higlight of the day. Stalno su imali neke simpatične i jednostavne logičke glavolomke (valjak ide u rupu, kocka u kvadrat i sl.). Kako mi sestričina već raste, a Maša i Medved su pregledani 1000 puta, daj da joj puštamo ovo. Ali, šta je u pitanju? Jel ovo?
Šumejker-Levi 9 Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 E jeste, nikad ne bih sam našao. Puno hvala :)
ubuntu Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 (edited) Tražim ruski film iz osamdesetih, gledo sam ga u ruskom domu. Mlađi lik, zgubidan ima seksualnu vezu sa starijom razvedenom kokom koja je neko mudo u nekom ministarstvu ili slično. Na početku filma on pokupi njenu kćerkicu koja je krenula u školu, odvede je u neku zapizdinu gde živi sa starim ocem, isto zgubidanom i odmah ubije, a onda kroz ceo film ucenjuje i zajebava tu ženu koja nema pojma da joj je kćer odavno mrtva... Jel nekom poznato? Edited June 4, 2014 by ubuntu
Аврам Гојић Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Americki film je sa kraja osamdesetih ili pocetka devedesetih i govori valjda o grupi mladih filmskih entuzijasta koji prave film za malo para. U jednom trenutku ide pesm "Low Budget" Kinksa, valjda tokom scene sa vremenskom montazom.
Аврам Гојић Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 (edited) Ne bre znam taj. Ovaj je neka jeftina zajebancija. I nije mladji od 1991. godine, eto i to je neki trag. Edited June 11, 2014 by Грешни Василије
Hella Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 pa vidi na imdb šta mučiš ljude na ovu vrućinu http://www.imdb.com/name/nm0455661/?ref_=fn_al_nm_1#soundtrack
Recommended Posts