DarkAttraktor Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Carolco :DTo mi je bio prvi kriterijum sto se tice filma, ako je Carolco znaci da je dobro ^_^
Mp40 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 rane devedesete, VHS na vrhuncu snage, B produkcija, igra Louis Gosett Jr. reklama po nasim televizijama je bila: 'prokletstvo. svi lazu.' ko se seti koji je film, ima pivu.p.s: da, znam da koristim IMDB i vidim njegovu filmografiju, al nema teorije da setim kako je film bio preveden kod nas.Diggstown - Ponocno nesto... Jel to?
Grunf Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Diggstown - Ponocno nesto... Jel to?ne znam jbg... moz biti. bilo bi super ako se neko seti bas tacnog imena...
ArleKino Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 ne znam jbg... moz biti. bilo bi super ako se neko seti bas tacnog imena...Diggstown aka Midnight Sting (tako nađoh na stranici za titlove). Valjda bi Ponoćna žaoka trebao biti prevod.Pitanje: prije rata sam gledao film sa Milenom Dravić u kojem dotična puca u usta nekoj ženi (da li u WC-u ili u liftu, ne sjećam se). Pamtim scenu kad ubijenoj glava klizi niz zid, a za njom ostaje trag krvi. Zna li neko o kojem se filmu radi?
notenoughreasonsforclaire Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Od Rakonjca naš'o samo filmove "Zid", "Klakson", "Nemirni", "Divlje seme", "Pre istine" i "Zazidani" kao i onaj omnibus "Kapi, vode, ratnici". Rado bih da vidim i ostalo (naročito onaj drugi omnibus, "Grad"), al' se ne može...Ko umije, nek' piše. Podzemni kanali se podrazumevaju.
notenoughreasonsforclaire Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Niko nema ništa od Rakonjca? Doooobro... Idemo dalje - ova dva filma su potrebna: "Low and Behold", 2007. i "Jalainur", 2008.
Ryan Franco Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Treba mi ime filma koji sam gledao na nekom od festova u rasponu od 2003. do 2005. Korejski je film i dešava se 50ih ili 60ih u nekoj provinciji. Neki smotani lik upozna neku mnogo slatku kelnericu ali je ne startuje odmah. Onda kad se vrati (valjda iz armiju), ona više ne radi tu. Posle je juri o celoj Koreji, a kad je konačno našao svi smo aplaudirali u sali kao da je pao gol. Uglavnom, više je komično nego romantično. Zato smo i aplaudirali. Hvala
Ryan Franco Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 jeste! ajde delijo, znao sam da na tebe uvek mogu da računam šta god da je u pitanju! :D
MocaVukotic Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 e jebi ga, ne mogu da se setim, ali znam da ga burazer ima. zvao ga sad, nije na gajbi, javiće mi večeras...
nisam ja Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 e gledo ja parče takvog filma skoro na rtvu. cepaju neki snuker jedno pola sata. samo se gledaju nešto i pušu. i upisuju skor. onda ona kao zatvara radnju, pa se on vraća kao mogla bi mi slati pisma. samo sam to gledo, delovalo ludo.
Hamlet Strašni Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Holandski film. Igra Rutger Hauer. Desava se krajem 19 veka, cini mi se. On na kraju na nekom brdu izvrsi samoubistvo.
Ryan Franco Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 na imdb-u se vodi kao three timesto je to?Toooo lave! Potpuno sam zaboravio da je trilogija u pitanju, zapamtio sam samo 66tu. Hvala, živ bio. Holandski film. Igra Rutger Hauer. Desava se krajem 19 veka, cini mi se. On na kraju na nekom brdu izvrsi samoubistvo.Ma jok. To ti je Fatherland i dešava se 70ih XX veka. I na kraju ga ubiju.
Recommended Posts