kud u maglu Simoviću Posted December 9 Posted December 9 ili je prevara ili valjaju neke šnj kineske kopije 1
Moća Posted December 9 Posted December 9 5 minutes ago, copkillah said: prvi impuls mi je da je prevara, gde i šta? 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ili je prevara ili valjaju neke šnj kineske kopije Rumunski sajt fashiondays.ro proveren je nego imaju uvek dobre akcije pa rekoh da pitam dal vredi pa da narucim kod drugara.
copkillah Posted December 9 Posted December 9 5 minutes ago, Moća said: Rumunski sajt fashiondays.ro proveren je nego imaju uvek dobre akcije pa rekoh da pitam dal vredi pa da narucim kod drugara. malopre sam ušao na sajt i čim vidim neki tajmer da odbrojava, ja zaobiđem ali ako je legit sajt, onda je to verovatno ok cena
copkillah Posted December 9 Posted December 9 2 minutes ago, Moća said: Kupujem tamo godinama 100% je legit. A brend valja? proveri samo koliko taj model košta na zvaničnom sajtu ili negde drugde, dobri su iako nemam ništa njihovo
kud u maglu Simoviću Posted December 9 Posted December 9 14 minutes ago, copkillah said: proveri samo koliko taj model košta na zvaničnom sajtu ili negde drugde, dobri su iako nemam ništa njihovo meni je ovo izbacio na prvo guglanje zbog toga sam iskazao nepoverenje
Sandradjer Posted December 10 Posted December 10 Ovaj autorski nakit je u akciji pomoci jednoj devojcici. Ostavicu link kad krene akcija, bice onlajn prodaja. Dobila sam samo par slika. Inace, bas lep i raznolik nakit imaju, skriveni dragulj po normalnim cenama 5 1
duda Posted December 10 Posted December 10 baš je zanimljiv nakit ima li ojš šta osim naušnica ? nemam bušne uši
Sandradjer Posted December 10 Posted December 10 32 minutes ago, duda said: baš je zanimljiv nakit ima li ojš šta osim naušnica ? nemam bušne uši Ima . Imam slike samo nausnica za sad. Ostavicu link cim izadje . Ove sam izabrala za sebe 2
duda Posted December 10 Posted December 10 Baš je dobra fora što nisu jednake. Ne volim simetriju . 1
Valk Posted December 10 Posted December 10 8 hours ago, Sandradjer said: Ima . Imam slike samo nausnica za sad. Ostavicu link cim izadje . Ove sam izabrala za sebe Ubiću te Wanna!
Sandradjer Posted December 10 Posted December 10 48 minutes ago, Valk said: Ubiću te Wanna! Ustupicu ti ih rado ako ti se bas dopadaju . Unikatne su sve 1
Recommended Posts