I*m with the pilots Posted May 8, 2023 Posted May 8, 2023 1 hour ago, Profesionalac said: Pričamo o pravom zlatu ili bižuteriji? https://www.ray-ban.com/usa/sunglasses/RB3675 UNISEX rb3675-black on gold/8056597432214 Nisam siguran da su baš te, našao sam prvi model sa zlatnim ramom i plavičastim staklima Pa nije strasno da zlato upada u oči? Maltene da i ne dolazi tako do izražaja
Profesionalac Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 Ma nije strašno zato sam ih i razmatrao dosta dugo. Mada, kada vidim ko sve nosi zlatne vidim da sam dobro odlučio (da budem jasan - ne mislim da Djuru, Tahioskopiju i Patty Lee )
Tresko Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 On 9. 5. 2023. at 13:56, Profesionalac said: Ma nije strašno zato sam ih i razmatrao dosta dugo. Mada, kada vidim ko sve nosi zlatne vidim da sam dobro odlučio (da budem jasan - ne mislim da Djuru, Tahioskopiju i Patty Lee ) Kupi Persol Steve McQueen. Odličan model, odlična stakla. Evergreen.
LaLinea Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 Treba mi neki smesan ili bas zanimljiv letnji sesir. Ima li neko ideju gde bi se tako nesto moglo pazariti?
maheem Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 30 minutes ago, LaLinea said: Treba mi neki smesan ili bas zanimljiv letnji sesir. Ima li neko ideju gde bi se tako nesto moglo pazariti? https://www.zara.com/uk/en/crochet-bucket-hat-p03920435.html 1
slepa živana Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 38 minutes ago, LaLinea said: Treba mi neki smesan ili bas zanimljiv letnji sesir. Ima li neko ideju gde bi se tako nesto moglo pazariti? u robnoj kući panda 1
maheem Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 41 minutes ago, LaLinea said: Treba mi neki smesan ili bas zanimljiv letnji sesir. Ima li neko ideju gde bi se tako nesto moglo pazariti? I ovaj je super: https://www.zara.com/rs/sr/heklani-sesir-sa-uskim-obodom-p03920436.html 1
morgana Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 tražim manji, čvrst kofer. da li je polikarbonat jedini smisleni izbor ili je i polipropilen ok? i konkretne preporuke su dobrodosle.
kud u maglu Simoviću Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 kabinski? ovde je samsonite i mama i tata, imaš ih u novom merkatoru i solidan je izbor ako je budžetska varijanta onda bi ovaj bio sigurno prvi pik iako nisam ljubitelj tih čvrstih materijala za kofere imao sam jedu carpisu i dobro se pokazala, mada joj je u jednom momentu zakazao rajsferšlus, posle sam dobio za rođ neki samaonite american turister i deluje nepoderivo mislim da za kupovine tako nečega valja prežaliti kintu i biti miran par decenija 2 1
morgana Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 18 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kabinski? ovde je samsonite i mama i tata, imaš ih u novom merkatoru i solidan je izbor ako je budžetska varijanta onda bi ovaj bio sigurno prvi pik iako nisam ljubitelj tih čvrstih materijala za kofere imao sam jedu carpisu i dobro se pokazala, mada joj je u jednom momentu zakazao rajsferšlus, posle sam dobio za rođ neki samaonite american turister i deluje nepoderivo mislim da za kupovine tako nečega valja prežaliti kintu i biti miran par decenija super, tenks upravo mi je dilema da li vrijedi kupiti nesto i biti miran par decenija, ili 15 godina, za toliko se materijali inoviraju dovoljno da obesmisle prethodnu kupovinu. treba mi trajnost ali i da ga rashodujem bez grize savjesti. s druge strane, necu krsinu koju cu da bacim poslije tri leta.
kud u maglu Simoviću Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 (edited) mislim da se tu najveća razlika ne vidi u samim materijalima već u onim sekundarnim čimbenicima tipa gore pomenuti rajsferšlus, točkići, ona drška za koju ga vukljaš, bravica to ako je sranje džaba ga bilo i da je od titanijuma tu verujem da ovi poznatiji brendovi ne popuštaju tako lako Edited June 16, 2023 by kud u maglu Simoviću 2
Sandradjer Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 Samsonite kofer je zakon, odmorila sam se nakon jeftinih kofera. Kad sam gledala, u Srbiji su bas skupi. Mozda moze na nekoj akciji da se ulovi 1
morgana Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 evo bas gledam, jos akcije nisu pocele, sacekacu par dana da vifim koliko ce kostati
I*m with the pilots Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 (edited) Mi imamo jedan Rimowa kabinski, super lak i dosta izdrzljiv, rajsferslus mu je super, ali je cena da se ubijes. Uvek zaboravim da pitam muza koliko ga je platio, inace je star oko 20 godina. Sad su im kabinski izgleda 700 evra. Nas doduse nema tu bravu kao ovaj na slici i sigurno nije od istog materijala posto vidim da pise da je ovo sad "prvi kofer od _____ materijala" https://www.rimowa.com/de/de/luggage/colour/brown/cabin/83253731.html#start=1 Edited June 16, 2023 by I*m with the pilots
kud u maglu Simoviću Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 i prvo pravilo, kofer mora biti najdrecavije moguće boje oči da bole
Recommended Posts