Jump to content
IGNORED

Globalni shopping vodic

Leia

Recommended Posts

Posted

darling, uh kako bih te slatko obukla po mome :) pa kad ti onaj biceps iskoci, odmah neki/a alfa zelju za rvanjem da dobije :))

Posted

cini mi se da si pomesala biceps i sisu  :lolol: 

• 1 month later...
Posted (edited)

Imam neke vintidž Max Mara naočare za sunce, nemarom sam izgrebala stakla, i to samo na delu gde baš gledam (oni najispuščeniji spoljašnji delovi, tačkice). Iznosila sam ih, ne sviđaju mi se više da bi ih nosila svaki dan i ne znam šta ću sa njima. Je li neko menjao stakla na sunčanim naočarima i znate li koje su cene? Pretpostavljam da poliranje nije moguće (plastika).

Edited by halloween
Posted

Od Slavije ka bulevaru,optical dreams ili tako nesto se zove/zvala radnja.Izgrebana stakla na Polaroid naocarama mi zamenili bas dobrom optickom plastikom.Nije bilo bas jeftino,oko 3000rsd pre 7,8god.

• 1 month later...
Posted

Јел има оваквих ћилима (са џеповима и закачаљкама у ћошковима) за лежаљку код нас негде купити?

telo-mare-lettino-ricamato-con-tasche-70

• 1 month later...
Posted

Kako se zove onaj zastor, zavesa ili sta vec koji imaju profesionalni fotografi i koji sluzi kao pozadina i koji je bitan za osvetljenje? Gde to ima da se kupi i koliko kosta, zna li iko?

Posted

rikvand ili pozadina. vidina pcfoto tačka biz

ukrasna ili ona što reflektuje svetlo su dva različita pojma. koji tebi treba?

Posted

rikvand ili pozadina. vidina pcfoto tačka biz

ukrasna ili ona što reflektuje svetlo su dva različita pojma. koji tebi treba?

Ne ukrasna vec ona siva, da bude neutralna pozadina. Verovatno ona reflektuje svetlost?

Posted (edited)

ta “siva” je tzv kodakova siva sa 18% refleksije. tako nešto ćeš jako teško naći, ako ti je baš bitna ta refleksija, a ako ne možda ćeš naći

neke ukrasne koje ti vrše posao.

ta siva je jako mučna boja i jedino bih je preporučio ukoliko je profesionalno neophodna

e

siva se najmanje koristi. uglavnom su bela i crna pozadina ili nešto transparentno što propušta svetlo

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Da, da, onda mislim da bi mi bolja bila crna u tom slucaju. Kako se krecu cene? Da li je to fleksibilno sto se tice velicine, recimo za jedan mali studio sirine 2 i po - 3 metra?

Posted

za šta ti konkretno treba?

msm možeš sam da napraviš sa nekom odgovarajućom tkaninom, po mogućstvu čupavom(tipa pliš) zbog manje refleksije. dva neka glibava stativa za foto rasvetu i neka drvena letva o koju će biti okačeno platno

Posted

Video snimci za youtube. Ali ipak bih kupio nesto profi, slab sam ti ja za DIY.