aram Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 ima nekoliko pristojnih, onda krece kojesta sto bi me bilo blam da me neko vidi...
Paul Gompitz Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Jel vidjao neko negdje jeftinije futrole ili neke lakse torbe za laptop? Mozda Kinezi?
MayDay Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 Darling, u kom gradu najbolje da kupim Marc O'Polo dugačku zimsku jaknu?
roksi Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 (edited) i ja sam cosovka devojka :) jeej:) pleased to meet you! ja sam vec danas isla i trazila da kupim onaj kombinezon sto se ukrsta na ledjima. al ovde (australija) stize tek na jesen, sto ovde znaci feb/mar. al bice moj;) e: disleksicna + nepismena. Edited December 2, 2016 by roksi
darling Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 (edited) kos je h&m za ljude od ukusa :D obozavam kos i najvise stvari imam iz kosa. siju po mojoj meri, mogu da kupim bez probanja, sve mi stoji, osim pantalona. kratke su, tu modu ne razumem. ko zna da li ce ikad doci kod nas... ako stvari kaskaju za sezonu, da li to znaci da kod tebe sad ima ove haljine koju nikad nisam prezalila? mnogo je bolja uzivo, materijal je nezno siva, bogata, gusta vuna... koji ti je to dzampsut, daj link. ovaj? http://www.cosstores.com/gb/Women/Jumpsuits/Crossback_jumpsuit/35548141-55602200.1#c-22755 Edited December 2, 2016 by darling
roksi Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 kos je h&m za ljude od ukusa :D obozavam kos i najvise stvari imam iz kosa. siju po mojoj meri, mogu da kupim bez probanja, sve mi stoji, osim pantalona. kratke su, tu modu ne razumem. ko zna da li ce ikad doci kod nas... yep, true dat :D mnogo volim njihove kapute. (nisu uvek fenomenalnog kvaliteta ali su krojevi right up my alley) koji ti je to dzampsut, daj link. ovaj? http://www.cosstores.com/gb/Women/Jumpsuits/Crossback_jumpsuit/35548141-55602200.1#c-22755 dada, to je taj! i biti ce moj:) ako stvari kaskaju za sezonu, da li to znaci da kod tebe sad ima ove haljine koju nikad nisam prezalila? mnogo je bolja uzivo, materijal je nezno siva, bogata, gusta vuna... da, upravo kaskaju za sezonu. al nisam tu haljinu videla. obraticu paznju sledeci put. zaista je mnogo lepa, samo sto ja ne bih imala gde da je nosim:( sa dzampsutom vec to mogu da prilagodim, to tone it down - sa gazela adidaskama ili sa mozda prugastom/u boji majicom ispod, etc..
roksi Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 e da, darling, ako ti se svidja cos mozda ti se dopadne i ovo (mada mozda vec znas za njih): la garconne imaju izuzetnu selekciju. kad dobijem na lotou, kupicu vecinu toga.
darling Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 nesto si pomesala, nisam ja iz te klase :D i ja cu kad dobijem na eurodzekpotu. i tebi cu nesto kupiti za mustuluk :D
Recommended Posts