Jump to content
IGNORED

Globalni shopping vodic

Leia

Recommended Posts

Posted

ima nekoliko pristojnih, onda krece kojesta sto bi me bilo blam da me neko vidi...

• 1 month later...
Posted

Jel vidjao neko negdje jeftinije futrole ili neke lakse torbe za laptop? Mozda Kinezi?

Posted

imaš Hamine torbe u Merkatoru 900 dinara

Posted

Hvala Rene. To je bas jeftino. Idem tamo danas.

• 4 months later...
Posted

Darling, u kom gradu najbolje da kupim Marc O'Polo dugačku zimsku jaknu?

• 1 month later...
Posted (edited)

i ja sam cosovka devojka :)

jeej:) pleased to meet you!

ja sam vec danas isla i trazila da kupim onaj kombinezon sto se ukrsta na ledjima. al ovde (australija) stize tek na jesen, sto ovde znaci feb/mar. al bice moj;)

e: disleksicna + nepismena.

Edited by roksi
Posted (edited)

kos je h&m za ljude od ukusa :D

obozavam kos i najvise stvari imam iz kosa. siju po mojoj meri, mogu da kupim bez probanja, sve mi stoji, osim pantalona. kratke su, tu modu ne razumem.  

ko zna da li ce ikad doci kod nas... 

ako stvari kaskaju za sezonu, da li to znaci da kod tebe sad ima ove haljine koju nikad nisam prezalila? mnogo je bolja uzivo, materijal je nezno siva, bogata, gusta vuna... 

63t6yp.jpg

koji ti je to dzampsut, daj link. 

ovaj? 

http://www.cosstores.com/gb/Women/Jumpsuits/Crossback_jumpsuit/35548141-55602200.1#c-22755

Edited by darling
Posted

kos je h&m za ljude od ukusa :D

obozavam kos i najvise stvari imam iz kosa. siju po mojoj meri, mogu da kupim bez probanja, sve mi stoji, osim pantalona. kratke su, tu modu ne razumem.  

ko zna da li ce ikad doci kod nas... 

yep, true dat  :D

mnogo volim njihove kapute. (nisu uvek fenomenalnog kvaliteta ali su krojevi right up my alley)

dada, to je taj! i biti ce moj:)

ako stvari kaskaju za sezonu, da li to znaci da kod tebe sad ima ove haljine koju nikad nisam prezalila? mnogo je bolja uzivo, materijal je nezno siva, bogata, gusta vuna... 

63t6yp.jpg

da, upravo kaskaju za sezonu. al nisam tu haljinu videla. obraticu paznju sledeci put. zaista je mnogo lepa, samo sto ja ne bih imala gde da je nosim:(  

sa dzampsutom vec to mogu da prilagodim, to tone it down - sa gazela adidaskama ili sa mozda prugastom/u boji majicom ispod, etc.. 

Posted

e da, darling, ako ti se svidja cos mozda ti se dopadne i ovo (mada mozda vec znas za njih): 

la garconne

lagarconne_zps7rekh5dy.jpg

imaju izuzetnu selekciju. kad dobijem na lotou, kupicu vecinu toga. 

Posted

nesto si pomesala, nisam ja iz te klase :D

i ja cu kad dobijem na eurodzekpotu. i tebi cu nesto kupiti za mustuluk :D