Jump to content
IGNORED

Globalni shopping vodic

Leia

Recommended Posts

Posted
couv-mode-createur-de-mode-518562.jpgManich Arora za katalog 3 Suisses - ja sam pala na nos
Posted (edited)

cista zajebancija na temu burke ili onaj vic sa stavljenjem zeni kese na glavu postaje realnost ili je zena stavila ceger na glavu da ne zaboravi posto ce inace da je proglase za ekoloski neodgovornu osobu:sa revije Prolece/Leto 2010 modne kuce Marithe + Francois Girbaud:4191766ejoaq_1350.jpg

Edited by msmodesty
Posted

Nadam se da sam ubo pravi topic, elem naletoh na ovaj sajt

http://www.soulrevolver.com/

i mislim da narucim neku repliku, jos da prelomim koju cool.gif. E sad, pitanje kvaliteta postoji, cena je ok (iako se neki ameri zale da je skupo, "dodjite u Srbiju da vidite sta je dranje")

• 3 weeks later...
Posted

sopoholici bookmark ovaj sajt, trebace vamzapposzajebite ebay ...na ovom sajtu prilicno jeftino mozete naci iste proizvode sto se trenutno nalaze u radnjama a po vrlo povoljnim cenama....ne znam da li dostavljaju u srbiju.

Posted

hvala mustang, pogledala sam par stvari- stvarno su povoljni i za USA kriterije. ko je naručivao u europu neka prijavljuje iskustva!   

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)
img-359.jpgigrom slucaja cool.gif (ili bas sam trenseterka) kupim pre par godina nekoliko komada odece u ovim pudrastim (nude) bojama.sve sam ih kombinovala sam nekim jacim detaljima (jarko crveno, crno) a ove godine mi se bas svidja sto je postalo trend.u H&M-u sam tako dodala jos detalja da upotpunim kolekciju i mnogo mi se svidja, jako je prakticna boja i laka za nosenje Edited by msmodesty
Posted

Ma kakva igra slucaja... Nego sta nego si trendseterka ;)Inace, ja sam juce bila u potrazi za kosuljom, letnjom, lanenom ili jos bolje svilenom, sa podvrnutim rukavima u ovoj puder-roze boji, ali se vratih kuci samo sa 3 materijala za cvetove i kaiseve :D

Posted
Ma kakva igra slucaja... Nego sta nego si trendseterka ;)Inace, ja sam juce bila u potrazi za kosuljom, letnjom, lanenom ili jos bolje svilenom, sa podvrnutim rukavima u ovoj puder-roze boji, ali se vratih kuci samo sa 3 materijala za cvetove i kaiseve :D
bas jednu takvu spazih, svilenu u HM-u ali mi izgledala nekako babastoonda je vidim na cvecarki, sece zena cvece, iznosi saksije, dole sportske/vojnicke panatalone sa dzepovima, gore ta svilena koshulja - bas smeo a uspeo kontrastpa cu bas da probam uz crne farmerke pa cu da ti kazem
  • 4 months later...
Posted

jebenti zivot, sto je dobar mallonija to nemam, a treba mi :(