January 19Jan 19 Meni je to potpuno nenormalno dobro. A u pitanju je pire od jabuke sušen i eventualno dodato neko voće i belance.
January 19Jan 19 1 hour ago, Hamlet Strašni said:Meni je to potpuno nenormalno dobro. A u pitanju je pire od jabuke sušen i eventualno dodato neko voće i belance.Moguće da je to bilo to
January 26Jan 26 U Zari malo popunili rafove. Ima svasta lepo. Ovi komadi su doduse po samo 4990 dinara
January 31Jan 31 Imam jedno odly specific pitanje - da li znate nekog kod nas ko prodaje Pierre Cardin majice? Dobio od rodjaka iz Kanade, jedna od onih retkih majica koja kad se opere kod nas je i dalje meka ko nova a ne postane tvrda ko karton.
February 1Feb 1 16 hours ago, Shan Jan said:Imam jedno odly specific pitanje - da li znate nekog kod nas ko prodaje Pierre Cardin majice?Dobio od rodjaka iz Kanade, jedna od onih retkih majica koja kad se opere kod nas je i dalje meka ko nova a ne postane tvrda ko karton.Svojevremeno sam u Peek & Cloppenbergu nalazio, ali ne znam da li imaju još.
February 2Feb 2 Kad smo kod shoppinga, doslo vreme da zamenim raspali dvosed i trosed. Mislim se da uzmem neku ugaonu garnituru, idealno nesto sto moze da se podeli na dve funkcionalne celine. Second option - moze opet dvosed i trosed. U svakom slucaju ako moze da bar jedno moze da se koristi ko solidan krevet, ako ne oba.Iskreno nemam pojma jos kakav bih dizajn, bitno mi je da je udobno, sto u mom slucaju znaci tvrdo. Imate predlog gde bi vredelo gledati?
February 2Feb 2 Kako smo dosli do toga da procitam "doslo vreme da zapalim dvosed"...Elem, ja sam imala kauc iz Ikeee vrlo udoban, a prethodni iz Forme ideale mi je isto bio ok.Moji su imali neki kauc u vikendici koji im nista nije odgovarao, a meni je ekstra i onda mi mama pokaze da su nakacili neki sloj preko samog kauca, kao neki ultratanki par cm dusekcic, i da svi od tad taj kauc hvale kao jako udoban (i ja). Mislim da su uzeli u Stefanu, mogu da se raspitam ako malo omanes ipak kauc da znas da nije beznadezno, ima sad tih navlaka.
March 2Mar 2 Sad je bar jasnije 😀On 1. 3. 2026. at 12:49, Shan Jan said:Ja sam vec prihvatio da drugari nestanu na 4-5 godina kad dobiju dete i
March 14Mar 14 Evo i za tene zanimljiv sajt:The PuddingSizing chaosThe inter-generational struggle to find clothes that fit more than a tiny portion of women