September 16, 2025Sep 16 22 minutes ago, Mel said:Pa imas i onu opciju sa najlonom, vidim da ljudi sve masovnije uvijaju, to ako kofer nesto i popusti plastiketina nece : D. Uvijao sam ja mozda 2 puta, bilo mi ga zao... Posle sam,kao i uvek shvatio da sam kupio ja njega a ne on mene).. I nista... Malo je negde izgreban, ali sve funkcionise kao prvog dana.. Stari su oko 15 godina. Mislim da najlon ne spasava od pucanja korpusa, i sasvim sigurno ne spasava od loma tockica, sto je najcesci problem, i prilicno neprijatan kad moras da ga cimas potom. .
September 16, 2025Sep 16 On 15. 9. 2025. at 13:31, Mr.Mxyzptlk said:o fak, znao sam da ce doci ovaj dan.. treba mi mali kofer za putovanja... gledao sam malo, jel valjaju ovi American Tourister Daring Dash?ne znam šta je darling dash, al ja imam ovaj american tourister(torbu i ranac) i top je, sve je na njemu kao i prvog dana. točkići, zipovi, bravice…kofer ne rabim baš kao i ranac, skoro svakodnevno, al deluje da će da potraju poprilično, i ranac i torbagodinama sam se grebao za kofer od matoraca, pa kad im je dojadilo kupili mi za rođ u samsonite neki nafurani, al mi se nije svideo pa sam ga zamenio za ovaj tourister plus ranac, sve pazario u novom merkatoru. jedino što je ovaj moj crn sa nekim crvenim zipom(🇦🇱) a u ovu sad pamet odabrao bih neki neon green boje, da sija iz cargo prostora avionasve preporuke!i da plus za ove platnene(ili šta je već) u odnosu na ove čvrste, ti se pre razjebu(po rečima trgovca) Edited September 16, 2025Sep 16 by kud u maglu Simoviću
September 16, 2025Sep 16 Kad već spominnnnjjete rance za 17" i veće lap.-ove, ja sam rešio problem pomoću Temu, i to ovim:https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099548941715&sku_id=17592353763984&_x_sessn_id=8n3lm94t62&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1758052703492_h23e307ls4&refer_page_sn=10045Koristi se jednu godinu i (za sada) nemam problema, mada veoma malo putujem na duže disnace.
September 18, 2025Sep 18 Meni su ovo carry on ciljevi u životu:Patagonia Black Hole® Mini MLC® Convertible Carry On Back...https://topodesigns.com/products/convertible-travel-bag-laptop-backpack-30l?_pos=5&_fid=a6f142b17&_ss=c
September 18, 2025Sep 18 2 hours ago, zorglub said:Meni su ovo carry on ciljevi u životu:Patagonia Black Hole® Mini MLC® Convertible Carry On Back...https://topodesigns.com/products/convertible-travel-bag-laptop-backpack-30l?_pos=5&_fid=a6f142b17&_ss=czasto? Mislim sta su mu prednosti u odnosu na druge ranceve?
September 18, 2025Sep 18 Meni je Case Logic odličan, tri godine ga koristim i izgleda isto kao prvog dana.
September 19, 2025Sep 19 11 hours ago, Mel said:zasto? Mislim sta su mu prednosti u odnosu na druge ranceve?Jer su mnogo lepi
October 5, 2025Oct 5 imate u madame coco sve snizeno 70%kupismo posteljine si gle i double za smesne pare
October 6, 2025Oct 6 ja sam isao live, za potpuno drugu stvar i onda video bas fine stvari kod ovihnemam pojma dal imaju dobar sajt u rs
October 7, 2025Oct 7 Bejah jutros na kratko... šta znam, meni ono izgleda kao da su povećali, pa snizili cene za 70%. Posteljine čak 30% pamuka.... šatro bile 9k i nešto, a sad su oko 3.5k. Mnjah.
October 7, 2025Oct 7 oni maltene stalno imaju ta snizenja. @Mr.Mxyzptlk kakva je posteljina? jednobojna mi izgleda bas lijepo i namjeravam da je kupim ali nisam vidjela raspakovanu pa nisam sigurna u gustinu tkanja (a podatak ne nalazim na deklaraciji)
October 9, 2025Oct 9 @morgana lepa je, koristi se vec, jako fino 3200 je double 2500 je single posteljina, tako nestoja sam otisao opet ofc, ali u drugu radnju i uzeo jako mocan tiganj za 1500 koji nije bio u prvoj radnji, neku serpicu, jos soljica za poklon i tako... razmisljam da odem po jos neki tiganj...
October 9, 2025Oct 9 Prvi put sam bila u Mix Marktu ruskom. Poprilično je skupo. Uzela sam neki terijaki sos, peljmeni ajde da probam, jedan bezšećerni slatkiš, jedan sa šećerom, neku smešu za kašu, heljdu @Filozof manijak , začin za meso i oljušteni grašak s kojim ne znam šta da radim.