October 9, 2025Oct 9 2 minutes ago, Svemir Zeka said:Prvi put sam bila u Mix Marktu ruskom. Poprilično je skupo. Uzela sam neki terijaki sos, peljmeni ajde da probam, jedan bezšećerni slatkiš, jedan sa šećerom, neku smešu za kašu, heljdu @Filozof manijak , začin za meso i oljušteni grašak s kojim ne znam šta da radim.Je l to suvi grašak?Iskoristi za čorbu ili napravi namaz: natopi vrelom vodom, začini (ulje, suvi začini...), pa izblendiraj.
October 9, 2025Oct 9 5 minutes ago, Ras said:Je l to suvi grašak?Iskoristi za čorbu ili napravi namaz: natopi vrelom vodom, začini (ulje, suvi začini...), pa izblendiraj.Kul, hvala 😊 neću kao čorbu jer to već pravim od običnog, ali ovo s namazom deluje zanimljivo.
October 9, 2025Oct 9 pre nekoliko dana sam prvi put probao przeni grasak u mahuni, kao predjelo. ooodlicno Edited October 9, 2025Oct 9 by Mr.Mxyzptlk
October 10, 2025Oct 10 21 hours ago, Ras said:Je l to suvi grašak?Iskoristi za čorbu ili napravi namaz: natopi vrelom vodom, začini (ulje, suvi začini...), pa izblendiraj.Khm...kako reče za čorbu? koliko dugo kuvam?
October 10, 2025Oct 10 1 minute ago, Svemir Zeka said:Khm...kako reče za čorbu? koliko dugo kuvam?deset minuta kuvati vodu, dodati corbu pa lagano promesati na dvojci
January 18Jan 18 Ja imam roze, Scrub Mommy, ima mašnicu na "kosi" Nisam prala u mašini, isperem dobro pod vodom.Kako pereš, sa sudovima?@Boksi
January 18Jan 18 On 9. 10. 2025. at 12:17, Svemir Zeka said:Prvi put sam bila u Mix Marktu ruskom. Poprilično je skupo. Uzela sam neki terijaki sos, peljmeni ajde da probam, jedan bezšećerni slatkiš, jedan sa šećerom, neku smešu za kašu, heljdu @Filozof manijak , začin za meso i oljušteni grašak s kojim ne znam šta da radim.Si uzela pastile bez šećera?
January 18Jan 18 33 minutes ago, Valk said:Ja imam roze, Scrub Mommy, ima mašnicu na "kosi" Ovde su oba bila u Lidlu prosle nedelje na ponudi
January 19Jan 19 @Valk da, da, ubacim ga na gornju rešetku pored čaša i mislim da taj program pere na 65 stepeni.
January 19Jan 19 Sad proverila 60 stepeni. Ali ubaci kad pereš preko dana da možeš odmah da ga iscediš.
January 19Jan 19 9 hours ago, Hamlet Strašni said:Si uzela pastile bez šećera?Sad se i ne sećam šta ono beše....nešto voćno, čudno skroz. Kao štapići