Timmy Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Komentator je na ovo rekao: "Mnogo bolje zvuci verzija na engleskom"
harper lee Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 lepo sto mi laskas Harper ali ja dostojantva nikad nisam ni imao. iz borce sam...Hajde, hajde, ne lazi. Volimo te i cenimo svi mi ovde (osim milogleda ali on je poznat kao covek bez ukusa :( ) ali ovog puta bi mogao da bacis peskir. Nista strasno, i Veliki Kasijus je umeo da popije batine pa nikom nista, i dalje je najveci svih vremena.
sherman Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Hajde, hajde, ne lazi. Volimo te i cenimo svi mi ovde (osim milogleda ali on je poznat kao covek bez ukusa :( ) ali ovog puta bi mogao da bacis peskir. Nista strasno, i Veliki Kasijus je umeo da popije batine pa nikom nista, i dalje je najveci svih vremena.uff mec sa Rokijem Marcanom....kakav je to bio mec. kad je ali izgubuosamo nadam se da je burnerka kud i kamo lepsa od rokija...
tsva Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2011&mm=04&dd=30&nav_id=509423 :isuse: Novak razbija i telepatijom
James Marshall Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Ne znam da li je ovo u inat ili u dogovoru sa direktorom turnira
Afterburner Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 ma kakvi, on je gotov bio na onom mecu juce to se videlo
Daddy Cool Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 (edited) Jos ako prodje Volandri, to ce da bude najjadnije ATP finale decenije. Gemax fazon! Edited April 30, 2011 by Daddy Cool
Timmy Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Đoković predao, sudije većajuOtprilike u isto vreme organizatorima turnira stiglo je obaveštenje i od Novaka Đokovića i od Janka Tipsarevića da zbog povrede moraju da predaju polufinalni meč."Od kako sam ja u ATP-u nismo imali ovakav slučaj. Propisi nisu predvideli ovakve situacije. Već smo održali jedan sastanak u Beogradu, ali nismo doneli nikakve zaključke. Poslali smo fax našim nadređenima u Briselu i čekamo njihov odgovor" kaže jedan od predstavnika ATP u Beogradu.Po pričama koje kruže turnirom, i Španac Lopes se povredio na kraju polufinalnog meča protiv Volandrija i pre nekoliko minuta je o tome obavestio organizatore turnira. To sve dodatno komlikuje ionako komplikovanu situaciju. Neki izvori govore da Novak Đoković nije ni otkazao svoje učešće u večerašnjem polufinalnom meču i da samim tim treba da dobije pehar namenjen osvajaču turnira, dok drugi izvori (hrvatske kolega) navode da je porodica Djoković preko svojih veza uspela da povuče Novakov otkaz i tako na prevaru osvoji trunir.Očekuje se održavanje konferencija za medije u 17h posle koje će sve biti mnogo jasnije.
Recommended Posts