Jump to content
IGNORED

Srbija Open

zzzzz

Recommended Posts

• Replies 432
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

55

• Afterburner

24

• renne

22

• sherman

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)
Za koga ja da igram, a sta ako se ja povredim, (Kavcica ko jebe) bla, bla, truc. I to na covekovu brejk loptu, do tada mu linije nisu smetale. Mogao je lepo da izgubi i taj poen pa da u pauzi pridje sudiji i zamoli ga da prekine mec ili obrise linije, a ne da se usred gema nasere po sudiji i demonstrativno sedne na klupu, po sistemu "ne igram dok mi ne vratite krpice". OK, navijam za decka i uglavnom mi je simpatican ali sto ume ponekad da ispadne saban i seronja to je za pricu. I to mu se obicno desi kad se dokopa Beograda, valjda ga svi toliko tetose da se uskurci cim mu nesto krene uz dlaku.
istina je. imao je preteranu reakciju. i svaki put pritisak koji ima kad igra kuci iz njega izvuce najgore. ni meni se nije dopao manir. komotno je moglo bez svega toga, mec bi se zavrsio za 5 minuta. A narocito jer je kuci i jer svi igraju pod istim uslovima, a on demonstrativno sugerise. Sve je to moglo i blago informativnim tonom, autoritet i outcome bi bio isti.Samo se ne slazem sa poslednjom konstatacijom jer prilicno dobro znam odakle to ponasanje dolazi i uopste nije do njegove umisljenosti i popularnosti, nego do suvog pritiska (takvo brecanje na sudiju se s njegove strane ne moze videti nigde do ovde, plus je ocigledno da bi voleo da je u ovom trenutku negde drugo, i takodje oseca obavezu i potrebu da promovise/ovaj turnir njemu nista ne znaci u bodovnom smislu), plus je fakat hipohondar ili bar blizu jednog.overall, odlicno izdanje, kretanje i udarci su van ovog sveta u poredjenju sa trenutnom konkurencijom na turniru, pa opet tek ulazi u formu.sutra idem da gledam tipsu, my guilty pleasure player-a :wub: i naravno novaka, nadam se da ce oladiti do sutra jer je bio odlican. Edited by Afterburner
Posted

a ja sam bas hteo da te pozovem da sutra zajedno gledamo Tipsija

Posted

koliko znam, trebalo je da si odavno u krevetucitam, trazio si me da ti pozelim laku noc, you poor, poor babyrazocaracu te, ja uspavljujem samo jednom :lol:

Posted
Samo se ne slazem sa poslednjom konstatacijom jer prilicno dobro znam odakle to ponasanje dolazi i uopste nije do njegove umisljenosti i popularnosti, nego do suvog pritiska (takvo brecanje na sudiju se s njegove strane ne moze videti nigde do ovde, plus je ocigledno da bi voleo da je u ovom trenutku negde drugo, i takodje oseca obavezu i potrebu da promovise/ovaj turnir njemu nista ne znaci u bodovnom smislu), plus je fakat hipohondar ili bar blizu jednog.
Realno bi mogao ili da nauci da se nosi sa tim pritiskom ili da kaze Familiji da zajebu stvar i da ga ostave na miru. Taj Serbia Open bi trebalo da se igra i kad Novak ode u penziju pa neka Srle Djokovic i drustvo vec sad pocnu da uvezbavaju kako ce zaradjivati od tog turnira kad momak vise ne bude igrao. Ove neke stvari oko turnira toliko ruiniraju Novakov imidz da je i njemu to jasno, zato verovatno toliko i pizdi. Teniski centar Novak, zaboga. :isuse: Postoje razlozi zasto se retko na ovaj nacin brendiraju jos uvek aktivni sportisti, narocito u delu karijere koja jos uvek ide navise.
Posted

nazalost, neumoljivi su u eksploataciji njegovog imenaon je vise puta govorio, na ovaj ili onaj nacin da to nije njegov izbor

Posted
nazalost, neumoljivi su u eksploataciji njegovog imenaon je vise puta govorio, na ovaj ili onaj nacin da to nije njegov izbor
Dva minuta i cetiri sekunde. :D Svaka cast.
Posted
hehe :D
Smejem se sto me afterburnerka ispostovala tako brzo. I to sa dva reda teksta. Da me ubijes ne bih mogao za dva minuta da procitam tudji post, napisem svoj od dva reda i posaljem ga. :)
Posted

naravno, kad ne mozes da napises post od dva reda. ovaj, cekaj... nista, nista

Posted
Samo se ne slazem sa poslednjom konstatacijom jer prilicno dobro znam odakle to ponasanje dolazi i uopste nije do njegove umisljenosti i popularnosti, nego do suvog pritiska (takvo brecanje na sudiju se s njegove strane ne moze videti nigde do ovde, plus je ocigledno da bi voleo da je u ovom trenutku negde drugo, i takodje oseca obavezu i potrebu da promovise/ovaj turnir njemu nista ne znaci u bodovnom smislu), plus je fakat hipohondar ili bar blizu jednog.
Nazalost, ne bih se slozio sa ovom konstatacijom. Nije osecao pritisak u finalu AO, IW i Majamija, a oseca pritisak protiv Blaza Kavcica u mecu koji mu nista ne znaci u bodovnom smislu. Da je osvojio oba SO pa da kazemo da ima obavezu da bude jedini i dozivotni pobednik, ali ga lane nije uzeo, pa se nesto ne secam da se bilo ko potresao ili mu zamerio, cak ni sa hejterske strane. Ovo je vise klasicni sabanluk, sad ste u mojoj avliji gde mi se sve moze i gde mi svi intenzivno pire u dupe i gde mi se moze i da se olaksam sudiji na glavu, ovde mi se moze i niko nece zvizdati kao sto bi se to desilo bilo gde u inostranstvu.Mogu razumeti ultimativne obozavaoce kojim je sve simpaticno, imitiranje kolega, slusanje tapovaca ili Rade, spontani obilazak pune skole u sred raspusta, a kad predje u ekstremni sabanizam onda se povlaci i univerzalno opravdanje "nije on tako hteo, nagovorili ga zli Srki, strika, deda, komsija", a opet sa druge strane ne mogu da ne primetim ove postupke momka o kom imam generalno pozitivno misljenje. I jos nesto, cesto se pominje nedovoljna zahvalnost za to sto Srbija ima ATP turnir kojom se aboliraju sve malverzacije koje se cine na i oko turnira. Ok, zahvalan sam na dovodjenju Volandrija i Lopeza (mislim da su srpskoj deci dovoljan motiv za bavljenje sportom Novakovi, Anini i Jelenini uspesi, da Volandri i Lopez ne motivisu toliko koliko se pokusava istaci), kao sto sam i Velji Ilicu bio zahvalan na dovodjenju Asafe Pauela i ko je jos bio od atletske elite pre nekoliko godina, ali bih bio jos zahvalniji da se manje cobanisu i da se poslovanje ove firme i turnira ne poredi sa poslovanjem SPC.
Posted

kada sam rekla pritisak mislila sam da je jasno da nije rezultatski pritisak. Zaludno je objasnjavati ako iz prve ljudima nije ocigledno sta od njega pravi igranje pred nasom publikom. malo ko to vidi i razume, a i sto bi. Da se takmici u bocanju jednako bi bilo. Da li sam time rekla da je ok to ponasanje? Ne. Ali pravim razliku u tome sta ga izaziva. Trebalo bi ustvari da kazem kako taj postupak odredjuje ceo njegov lik i delo i sabanizam se sam namece kao ideologija, tada bi me sasvim sigurno prihvatili u drustvu, sto da cepidlacimo. Inace se ne slazem da je on nateran na bilo sta, mislim da ima prilicnu autonomiju i da sam sebi namece barijere svakakvog tipa. Feki tera sudije u 3 lepe kada gubi, ne vidim da mu je neko natuk'o sabanski shtih. Da zivi u Srbiji nosio bi ga kao bela lala. Ovako je dovoljno zvati ga samo pederer. Neke osobine dolaze sa geografijom, to mi je odavno jasno.skroz je legitimno misliti stogod, ja ipak vise volim kad imam nekoliko fioka u koje trpam i kategorisem, ako se vec time bavim. I da sve ima svoje mesto. I ja primecujem univerzalno opravdanje da je novak univerzalni saban ma sta uradio.Dosadno. Zaista dosadno.

Posted (edited)

Ja bih voleo da ga Janko dobije, al mislim da su mu sanse 10%.

Edited by Timmy
Posted
kakvi su ovo dani dosli na forum kad samo Nisam i ja gledamo Njokovic open...
istina je prava da ni minuta nisam gledao. jankec diže pokal bez obzira na sve.
Posted
Ja bih voleo da ga Janko dobije, al mislim da su mu sanse 10%.
kad se potom ne bi kvalitetno raspao u finalu, i ja bih.