wayfaring stranger Posted May 9 Posted May 9 54 minutes ago, bios said: Koiko ovde sve zvuči savršeno Shellac gledao u Wiesbadenu u prostoru koji se zove Schlachthof (u prevodu Klanica) koji je to ranije i bio. Samo beton i cigle. U tom prostoru je uspeo da namesti zvuk do perfekcije da sam se pola koncerta pitao KAKO??? Mnogo bolje uređeni prostori sa mnogo više ozvučenja nemaju ni blizu takav zvuk. 3
vladavsnarod Posted May 9 Posted May 9 8 minutes ago, wayfaring stranger said: Shellac gledao u Wiesbadenu u prostoru koji se zove Schlachthof (u prevodu Klanica) koji je to ranije i bio. Samo beton i cigle. U tom prostoru je uspeo da namesti zvuk do perfekcije da sam se pola koncerta pitao KAKO??? Mnogo bolje uređeni prostori sa mnogo više ozvučenja nemaju ni blizu takav zvuk. Istu reakciju sam imao u Portu na Primaveri. Usred one livade je zvučalo mnogo bolje nego gomila bendova po klubovima. 1
bios Posted May 9 Posted May 9 @wayfaring stranger @vladavsnarod Krečana jbg, ne mogu da se setim detalja i da li sam pročitao negde ili gledao u nekom domumntarcu. Ako se ne varam, Cobain je pričao da je na snimanju In Utero lepio desetine mikrofona na plafon, zidove, prozore... 1
vladavsnarod Posted May 9 Posted May 9 (edited) 45 minutes ago, bios said: @wayfaring stranger @vladavsnarod Krečana jbg, ne mogu da se setim detalja i da li sam pročitao negde ili gledao u nekom domumntarcu. Ako se ne varam, Cobain je pričao da je na snimanju In Utero lepio desetine mikrofona na plafon, zidove, prozore... Verovatno si sanjao Ne sumnjam da ima po netu da se pronađu ti detalji, a dotakli su se kod Konana raznih anegdota sa snimanja Edited May 9 by vladavsnarod 3
klimt Posted May 10 Posted May 10 19 hours ago, ToniAdams said: mislim jebote Nisam imao pojma da je radio i sa Mono, a "Hymn To The Immortal Wind" mi je posebno draga ploča. Čak mi stoji u zastakljenom delu regala sa omotom okrenutim preme napred. (To je posledica brzine i površnosti ovog veka. Možda sam i znao pa zaboravio. Da je iz prošlog veka, ne bi mi promaklo, ili ne bih zaboravio.)
ragasto Posted May 11 Posted May 11 Mene je drugar bukvalno prisilio da odem na koncert i još mi je narezao brzinski best of, da ne bih bio potpuni tutumrak. I hvala mu na tome, bio je to koncert benda koji samo što se ne raspadne dok svira pa se sastavi, pa opet samo što se ne raspadne pa se sastavi...i nisu se raspali. Veliko iskustvo i srčanost sve trojice. https://www.popboks.com/article/6444
morgana Posted May 13 Posted May 13 (edited) primjerenije je da ide na književni rip ali može i ovdje luko paljetak, autor pjesama 'u svakom slučaju te volim', 'na stradunu', 'sara šalom' i drugih. uz braću jusić tvorac melosa južnog jadrana, u najboljoj dubrovačkoj tradiciji, s primjesom renesanse, sevdaha i mediterana. Edited May 13 by morgana 3 1
Ras Posted May 17 Posted May 17 Žikica Simić piše o odlascima Kormana i Albinija: OKO :: Култура :: Музика Стива Албинија, филмови Роџера Кормана и умеће одметничког живота: Људи на своју руку (rts.rs) 1 2
Recommended Posts