December 8, 20231 yr Predivni su danasnji snimci. A mene je mozda najvise dirnuo ovaj tvit njegove sestre, postovan kad je on umro.
December 9, 20231 yr https://www.arte.tv/de/videos/110270-000-A/mein-leben-mit-den-pogues/ Ima audio i na engleskom
December 10, 20231 yr On 8. 12. 2023. at 22:51, Kampokei said: Predivni su danasnji snimci. A mene je mozda najvise dirnuo ovaj tvit njegove sestre, postovan kad je on umro. Koju pesmu sviraju ovde?Idetnicna muzika mislim da ima u nekoj Balasevicevoj pesmi. EDIT:Pa ovo je Fairytale of New York Edited December 10, 20231 yr by bestia
December 10, 20231 yr Deo mene i danas ne može da se otme utisku da nas je Šejn uskratio za mnoge stvari. Svoju kreativnost je totalno sahranio pre više od 25 godina, a pritom je umro u srednjem dobi. Ipak, po hiljaditi put kad se podvuče crta, shvatiš da je bilo taman kako treba i osvestiš činjenicu da je potrajalo ne bi bilo ni blizu jebački kako je bilo. Edited December 10, 20231 yr by kralj
December 11, 20231 yr Šejn Makgouan, Irac s greškom: Pesme radosti, čemera i nostalgije za nedoživljenim (Đorđe Matić)
December 11, 20231 yr Ovo mi je vec ko zna koji post o Sejnu na ovom topicu, ali Poguesi i Spider Stacy su na sahrani jako lepo izveli Parting Glass.
December 13, 20231 yr 3 hours ago, Stela said: https://www.vreme.com/kultura/irac-panker-luzer-genije/ Odličan Ambrozić!
December 14, 20231 yr 15 hours ago, Ras said: Odličan Ambrozić! Letos drugar i ja na berzi u Dorcol Platzu razgovaramo o muzickim pisanijama i konstatujemo kako jedino Ambrozic zna da uklopi pricu u siri kontekst i kako bi trebalo da pocne sa pisanjem knjiga.
December 14, 20231 yr Just now, wayfaring stranger said: Letos drugar i ja na berzi u Dorcol Platzu razgovaramo o muzickim pisanijama i konstatujemo kako jedino Ambrozic zna da uklopi pricu u siri kontekst i kako bi trebalo da pocne sa pisanjem knjiga. Nisam posebno vezan za njegovo pisanje, čak mi i ne retko smeta nekakv službeni ton koji ume da preovlada. U ovom tekstu je pokazao i emocije i zbog toga mi se i dopao. Primer dobrog Ambrozićevog teksta koji sam letos čitao je o Feli: OKO :: Музика :: За Фелу Кутија музика је била оружје: Иза завесе колонијалног менталитета (rts.rs)
December 19, 20231 yr Proslo nezapazeno da je prekjuce umro Amp Fiddler Edited December 19, 20231 yr by Jimmy Kowalski
December 19, 20231 yr On 13. 12. 2023. at 22:11, Ras said: Odličan Ambrozić! Ambrozić kida. Što stariji, to bolji.