burekdzija Posted November 30, 2023 Posted November 30, 2023 Danas je u meni umro beli grad, leto i pucketanje vinila, neka ti je laka crna zemlja, pesnice, volim te, nadam se da si gore dobio mesto za sankom. 5 1
Popular Post Kampokei Posted December 4, 2023 Popular Post Posted December 4, 2023 Džozef O'Konor, irski pisac i stariji brat Šinejd, je napisao prelep omaž Šejnu. https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-67581647 A jednu od lepših posveta je napisao i Flea iz Peppersa. “I once saw him sing with the Pogues at a festival in the late Eighties,” he wrote. “It was so beautiful, and I was reduced to tears. I approached him, and gushed, ‘Man that was so beautiful, thank you etc….’ He looked at me and burst into laughter, accidentally spitting beer in my face, and it was not thoughtless or mean at all, he was just so humble and being a dude singing it seemed absurd to him to be elevated, like I was doing to him. I have never been a churchgoing man or a religious man, but if I ever felt baptized, it was that beer and spit in my face that did it,” he continued. “I’m so grateful he sang his songs for us.” 7 3
Popular Post wayfaring stranger Posted December 4, 2023 Popular Post Posted December 4, 2023 Dublin 15
Jeremija Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Čitam zadnjih par stranica, niko, ali baš niko da pomene da je pre neki dan preminuo veliki Geordie Walker, pa barem ja da ga se setim...
klimt Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 1 hour ago, Jeremija said: Čitam zadnjih par stranica, niko, ali baš niko da pomene da je pre neki dan preminuo veliki Geordie Walker, pa barem ja da ga se setim... Jeste Ras 28. novembra. 1
Jeremija Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 3 minutes ago, klimt said: Jeste Ras 28. novembra. E, onda se najdublje izvinjavam, lepo da ga se neko setio. 1
vorda Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2023&mm=12&dd=05&nav_id=2445102 2
April Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Vidim da se u širokom luku zaobilazi vest o smrti Vlade Pravdića i mislim da je to malo nepravedno. Bio je jedini koji je u BD mirisao na gospodstvo Indeksa u kojima je stasao uz mentorstvo Bode Kovačevića. Ovo je, npr.njihovo koautorstvo: Takođe, taj preterano potcenjeni muzičar vezao je ime za bolje dane Bijelog Dugmeta i njihove pristojne početke. Sam je napravio lesli efekat za svog Hammonda, tako da se tačno čuju pesme na koje je uticao više. Za ovaj momenat recimo da bi najprikladnija bila: RIP, normalni čoveče 3 4
Popular Post ronin Posted December 8, 2023 Popular Post Posted December 8, 2023 Nik Kejv danas na Šejnovoj sahrani.. Auh. 1 16
Popular Post ToniAdams Posted December 8, 2023 Popular Post Posted December 8, 2023 koliko je ovo dirljivo i divno. kejva sam inače počeo da posmatram potpuno drugim očima posle jedne prigode od pre nekoliko godina kad je u jednom pozorištu svirao sam klavir i ispunjavao muzičke želje publike i pričao o svemu, to se inače desilo malo posle prve pogibije sina (jebem ti život), i bio je nekako ogoljen i prepušten svima nama, i zaista sam stekao čvrst utisak da se radi o jednom jako jednostavnom i predobrom čoveku 16
Popular Post ToniAdams Posted December 8, 2023 Popular Post Posted December 8, 2023 evo još, malo mi je toplo oko srca a malo mi suzi oko vljd alergija neka 10 2
kralj Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 (edited) Predivan je bio Fairytale. Na kraju kad su poskakali da plešu - jedan od onih trenutaka posle kojih u ogledalu vidiš nekog drugog čoveka u odnosu na prethodno gledanje. Edited December 8, 2023 by kralj 8
Aleksija Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 1 hour ago, kralj said: Predivan je bio Fairytale. Na kraju kad su poskakali da plešu - jedan od onih trenutaka posle kojih u ogledalu vidiš nekog drugog čoveka u odnosu na prethodno gledanje. da, onaj plac posle koga se osecas prociscenim. glen hansard je bio odlican izbor. zbogom 4
Recommended Posts