*edited by mod Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 RIP Velika faca, odmah se setim dela o njemu i Dzegeru iz Kitove autobiografije. To bi bilo to što se tiče Stounsa. Valjda neće siliti dalje nastupe. Link to comment
Popular Post Jumanji Posted August 24, 2021 Popular Post Share Posted August 24, 2021 Te 2007. pred koncert na Uscu, nikako nismo mogli da se dogovoro ko ce da ide, pored mene naravno, te jedan ide vamo, te druga namo, te neko nema para. I jednog dana okupili se nesto kod mene, pravili klopu, a na radiju b92 isao kviz i delili po dve karte za koncert. Oni tih godina delili stvarno kapom i sakom ulaznice, knjige, i svasta nesto, naravno kako sam taj radio obožavala, skala mi se zapekla bila na 92.5Dogovor je bio sledeci: ko dobije vezu, a zvali naizmenicno po jednom, taj ide i vodi jednu osobu sa sobom po izboru. I naravno ja dobijem vezu.[emoji846] A pitanje je bilo, koje su postavili tek kada sam se ukljucila u program: kako se zove bubnjar RS?Pocivaj u miru [emoji174] 10 1 Link to comment
jimi Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Unikat i kao bubnjar i kao pojava. 1 Link to comment
Sludge Factory Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Apsolutno jedinstven! RIP 1 Link to comment
Ras Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Vest o smrti jednog od Stonesa zvuči neverovatno i kao da je izmišljena. Šta je sledeće? Da umre Elzabeta 2!? Pamtim ga kao nešto drugačijeg Stonesa, kao ljubitelja džeza i posebno po preporuci jednog atipičnog Čarlija Parkera: Charlie Parker with Strings. 3 Link to comment
Amos Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Kad odu Kit i kraljica Baba to će biti i zvaničan kraj 20. veka. 2 Link to comment
bradilko Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 9 minutes ago, Mos said: Kad odu Kit i kraljica Baba to će biti i zvaničan kraj 20. veka. samo da ne bude kraj sveta 1 2 Link to comment
Fakundo Sava Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 3 hours ago, *edited by mod said: RIP Velika faca, odmah se setim dela o njemu i Dzegeru iz Kitove autobiografije. To bi bilo to što se tiče Stounsa. Valjda neće siliti dalje nastupe. Ko je,bre,tvoj bubnjar! Počivao u miru. Imali su zakazane koncerte u Americi sa drugim bubnjarem .Šta im to treba ,svirali su za sve pare,ko ih je slušao slušao...mirovina,deca,unuci ,odabno je trebalo da zakoče Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 hvala za svaki akord na ušću tog 09.07. rip 1 Link to comment
MocaVukotic Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Keith je uvek pricao da su stonesi jedini bend koji prati bubnjara. U trenutku osnivanja benda, charlie je bio jedini koji je vec imao neko ime na bluz sceni, bila je to premija za njih da ga ubede da svira sa njima. Inace jedna od najpotcenjenijih ritam sekcija je bas watts/wyman. Bas mi je krivo, uz keitha uvek sam najvise voleo charlija. Oni su svi mogli slobodno da se razlete u svim pravcima, bez ikakve brige, upravo jer su imali na bubnjevima coveka koji je sve to drzao cvrsto na zemlji. Majstor. 7 Link to comment
Jimmy Kowalski Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Sympathy for the Devil - Rolling Stones Isolated Bass & Drums Track Charlie Watts Cam - Monkey Man 4 Link to comment
April Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 Čini mi se da su dolazili u Dom Omladine?Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk Link to comment
Recommended Posts