Jump to content
IGNORED

R.I.P.

bad music for bad people

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• aram

222

• Indy

217

• bad music for bad people

182

• maheem

137

Top Posters In This Topic

Posted Images

ode ZZ Top :(

bio na koncertu u Areni, pa recimo da je to bilo 2009te ili tako nesto. Jedno 30 godina premlad za taj dogadjaj :D  ali bilo vraski dobro. Ortak i ja u parteru u masi, pred koncert, iza nas sredovecna gospoda (matorci) pricaju kako je YU grupa imala sjajnu svirku u Pazovi pre 10 dana. Sudar generacija.

• +1 1

Gledao ih i ja u Areni, ne sećam se zašto smo kupili ulaznice kasnije pa su nam zapala verovatno najgora mesta...odoše pufnaste gitare, a mogli su još da guraju.

Bas u poslednje vreme  veoma  cesto  slusam ZZ Top, gledam njihove spotove i intervjue na Youtubu , pesmu cheap sunglasess slusam skoro svaki dan, kao da sam naslutio nesto:sad:

Edited by Micko8
1 hour ago, goofs said:

bio na koncertu u Areni, pa recimo da je to bilo 2009te ili tako nesto. Jedno 30 godina premlad za taj dogadjaj :D  ali bilo vraski dobro. Ortak i ja u parteru u masi, pred koncert, iza nas sredovecna gospoda (matorci) pricaju kako je YU grupa imala sjajnu svirku u Pazovi pre 10 dana. Sudar generacija.

Koncert je bio 18.10.2010. godine. Ja nisam išao zbog godišnjice braka. Debil. Posle me ćale (koji je bio na koncetu) zajebavao godinama, i još uvek me zajebava zbog toga, nije da je nezaslužno. Žena još uvek ne zna šta je ZZ Top.

On 28.7.2021. at 23:11, goofs said:

Bio sam predgrupa YU Grupi na tom koncertu :D

• +1 2
  • Haha 1
5 hours ago, aram said:

Drasko 'Drak' Nikodijevic (Igra Staklenih Perli/White Rabbit Band)

Pozdrav autoru najslusanije pesme moje mladosti. 1986. Nema nedelje da se ne odsvira u glavi tokom setnje ili voznje bicikla. Pokojni Manitu i ja smo obozavali 1986.

• +1 2
On 28.7.2021. at 14:10, James Marshall said:

Dasti Hil, basista ZZ Top

a jebote,

Kad mi je kcerka imala ~2.5 godine ja u autu stavim Rio Grande Mud i njoj se svidi "Just Got Paid".  To joj je i dan danas jedna od najdrazih stvari. Bice tuzna kad koj kazem.