April Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 Šta je Džej šapnuo Vučiću na samrti? Sruši Dorćol i izgradi lepši... 7
bradilko Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 2 minutes ago, April said: Šta je Džej šapnuo Vučiću na samrti? Sruši Dorćol i izgradi lepši... 😂😂😂
Anonymous Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 (edited) 18 hours ago, Indy said: Kao da ima nekog perverznog smisla da autor nemoguće lepe muzike umre u nemoguće ružnoj godini. To je najbolja pesma ikad, iako mi ne radi link. Sad ću da je nađem negde da slušam. Edited December 9, 2020 by Anonymous
I*m with the pilots Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 Uopšte nisam znala koliko godina Harold ima, ni orijentaciono, tako da mi je ovo danas bio baš šok. Dosta sam slušala njegov mjuz ovih 10 godina, pogotovo one radove sa Gatrijem. Mislim da sam prvi put obratila pažnju na njega tokom gledanja filma Mysterios Skin, da bih se posle setila da imam nešto nasnimljeno na CD-u od prijatelja (eh to vreme ) Indy je to dobro opisao, autor nemoguce lepe muzike. 1
Indy Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 22 minutes ago, I*m with the pilots said: Indy je to dobro opisao To sam, naravno, ukrao od negde (samo sam preveo)... Inače sam zaljubljenik još tamo od (davnih) dana Ambient 2 The Plateaux of Mirror... znao sam da je bio u 80-tima, ali šta ima veze, evo pre par dana je Noam Chomsky napunio 92 (a sa strane snaga zla, Henry Kissinger ima 97... pa je i dalje tu.) 1
Anonymous Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 Sva mi ta muzika stoji na mobilnom, malo sam preterao sa ambijentalnom muzikom.
booyaka Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 Danas je umro strava čovek, fotograf, muzičar Borko Ćirić. Počivaj u miru!
Recommended Posts