Milosh76 Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Preminuo Misa Aleksic od korone.Vecna Slava I hvala za sve one albume I koncerte
napadaj Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Baš mi je žao, uvek mi je delovao kao dobroćudan čovek. Neka počiva u miru. 1
Indy Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 6 minutes ago, napadaj said: Baš mi je žao, uvek mi je delovao kao dobroćudan čovek. +1 http://www.yugopapir.com/2015/04/misa-aleksic-basista-grupe-riblja-corba.html R.I.P. 1
čekmeže Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Kako je mali internet, upravo sam pročitao tekst koji sad Indy linkuje. Elem, Riblja čorba je bila moj prvi rok koncert, u Dobrincima recimo 1986....
jms_uk Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Mama se druzila s njim kad su bili klinci (babe su im bile neka familija)...
klimt Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 RIP U njegovom video klubu Atlantis presnimio sam gomilu koncerata (Bauhaus, Joy Division, Siouxsie And The Banshees...). ONI ŽIVE: NOSTALGIČNI OMAŽ VIDEO KLUBOVIMA Miša se pojavljuje na 06:45 i 09:51 3
napadaj Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 "Jutros je umro moj brat, Miša. Borio se kao lav do poslednjeg daha. 42 godine smo svirali zajedno i ne mogu da zamislim da ga više nema. 42 godine se nikad nismo ni ružno pogledali a kamoli posvađali. Ne mogu da zamislim svirku bez njega. Dogovorili smo se da umremo na bini a on požurio. Hvala ti brate na svemu." Bora
April Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 U Mišinoj kući na Staroj Karaburmi, u Pribojskoj, bio je mali osmokanalni studio Dadija Stojanovića gde je pola grada snimalo. Stalno smo se zezali, imao je užasno krive mršave noge.Muzika ga nije mnogo zanimala, ali je stvarno bio ok momak. I eto, nikad nije ostario.Sent from fav toy 2
Milošica Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 E pa da, često sam ga viđao na Staroj Karaburmi poslednjih nekoliko godina...
stajebrebilo Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Letos ga video kod Decathlona u Visnjickoj,kao decak je bio...farmerke, karirana kosulja, lagano hoda...
aram Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 4 hours ago, April said: Muzika ga nije mnogo zanimala Ne razumem?
April Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Ne razumem?U vreme kad sam ga sretao, već je bio ljuti profesionalac, oženjen čovek, imao neke manje biznise . Mi smo se strašno ložili na muziku, bili smo mnogo mlađi i živeli za dešavanja oko nje. U gradu su vladali opaki basisti, Švaba iz DuDuA, Dušan Petrović iz Duh Nibora, studijski basisti kao Svrdlan i Neša Japanac, džezeri kao Čeja Bulatović i Bata Božanić i brdo fretles frikova koji su tek dolazili, Škopi, Peđa Pastorijus, Vlada Novičić i jedan kome neću da spomenem ime...Iz ove perspektive mi je jasno što nije hteo da se meša, prosto je bio stariji porodičan čovek koji se već ostvario u matičnom bendu. A ruku na srce, imao je i sreće da do kraja ostane u tom okruženju koje ga je činilo srećnim.Sent from fav toy 3
Indy Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 3 hours ago, April said: jedan kome neću da spomenem ime Koja?
Recommended Posts