אַף אֶחָד Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 On 31.10.2020. at 21:10, napadaj said: https://mondo.rs/Zabava/Zvezde-i-tracevi/a1392074/grupa-bjesovi-bozidar-tanaskovic-smrt.html :( korona ga odnela. bemtizivot, mlad covek u dobroj formi (a oni sto ga znaju kazu i super lik), 49 godina.
čekmeže Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 2 hours ago, maheem said: RIP Candido Idi bre, ja pomislio Beki umrla.
April Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 Nedžad Imamović. Zaima starog sin.Prerano. Sent from fav toy
Frank Pembleton Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Nedžad Imamović. Zaima starog sin.Prerano. Sent from fav toyAuuu pa on je mlad...Šta bi? .... Shiit has hit the fan!
April Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Auuu pa on je mlad...Šta bi? .... Shiit has hit the fan! Nije baš mlad-mlad. To je Damirov otac, možda si pomešao.Sent from fav toy
Frank Pembleton Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Nije baš mlad-mlad. To je Damirov otac, možda si pomešao.Sent from fav toyPa jesam jbga gore YT .... Shiit has hit the fan!
April Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 11 hours ago, Frank Pembleton said: Pa jesam jbga gore YT .... Shiit has hit the fan! Stavio sam taj klip, jer je sam Damir insistirao da je kadar Nedžada u čamcu neka vrsta njegovog video epitafa, da je to bio pravi Nedžad.
James Marshall Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 Nije tema za to ali ovo kasapljenje pjesme-lične karte velikana sevdaha Jovice Petkovića "Kada moja mladost prođe" je blago rečeno užas.
April Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 1 hour ago, James Marshall said: Nije tema za to ali ovo kasapljenje pjesme-lične karte velikana sevdaha Jovice Petkovića "Kada moja mladost prođe" je blago rečeno užas. +1 Posebno onaj jadni falset na kraju. Damir nikad nije sazreo izvođački, jednom sam ga za vreme korone dok je iz zezanja radio Release your inner narodnjak zamolio da snimi i nešto dedino. Odgovor je bio - Ne pevam Zaimove. Nije nego. Pre bi se reklo da je dobro procenio svoje limite.
James Marshall Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 Mnogo mi je ovo kenjkavo i mnogo nešto van vinkla, mnogo se klati, isuviše je neobavezno. Inače ta pjesma ima svoju priču, dostojanstvenost, i shodno tome je i ne treba previše banalizovati i vaditi iz forme, tako da mi ovo baš nije leglo. A nije da se toj pjesmi ne može prići iz tog aspekta - Ljilja Petrović Butler ju je prezentovala nekim Holanđanima uz pratnju gitare uz blagu dozu džeza, dala joj svoj pečat, ali Ljilja je Ljilja.
Skyhighatrist Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 Moradoh da sipam jednu radžu iz mesta... 2
Recommended Posts