Caligula Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 8 hours ago, kud u maglu Simoviću said: greota, dobri duh srpskog tvitera ima onaj intervju kuriru od skora gde priča životnu priču, potkozarje, zbeg, domovi živopisan lik rip E ovo u boldu.
John Coltrane Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 U muku ti jebem, koga sve neće oplakivati ovde!? 1
SNARC Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Ziveo sam u ubedjenju da to nije njegov tviter nalog i dalje mi je tesko da poverujem da je on stajao iza toga. Ne mogu da se setim da je rekao nesto lose na racun nekoga ili necega. Pocivao u miru.
BWA Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Boro je iz mog sela, te sam tužan. Počivaj u miru zemo.
copkillah Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 2 hours ago, John Coltrane said: U muku ti jebem, koga sve neće oplakivati ovde!? Ne oplakuje se zbog svog muzičkog opusa već zbog svoje velike gotivnosti na Tviteru. 4
John Coltrane Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 2 hours ago, copkillah said: Ne oplakuje se zbog svog muzičkog opusa već zbog svoje velike gotivnosti na Tviteru. Onda ste omašili temu jbg.
Joe D Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 rip policija nika ne spava. kako vam ne dosadi, jbt 1
Filozof manijak Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 5 hours ago, SNARC said: Ziveo sam u ubedjenju da to nije njegov tviter nalog i dalje mi je tesko da poverujem da je on stajao iza toga. Isto, bio sam do pre dva ubeđen da neko drugi vodi nalog. Pocivao u miru
copkillah Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 8 minutes ago, John Coltrane said: Onda ste omašili temu jbg. muzički elitizam bi trebalo da se preraste do 20. godine recimo... i još ti to kaže neko ko bukvalno ima nula dodira sa muzikom kakvu je Bora pravio 3 minutes ago, Joe D said: rip policija nika ne spava. kako vam ne dosadi, jbt Da vidiš samo kakav će pičvajz da nastane kad umre onaj drugi Bora 1
John Coltrane Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 13 minutes ago, copkillah said: muzički elitizam bi trebalo da se preraste do 20. godine recimo... i još ti to kaže neko ko bukvalno ima nula dodira sa muzikom kakvu je Bora pravio Nikad mi neće biti jasno šta je kontra "muzičkog elitizma"? Možda muzički kvazisnobizam.
Peter Fan Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 20 hours ago, kud u maglu Simoviću said: greota, dobri duh srpskog tvitera ima onaj intervju kuriru od skora gde priča životnu priču, potkozarje, zbeg, domovi živopisan lik rip Sreo ga i bio u istom drustvu vise puta, jednom ga cak i vozio na aerodrom. Dodjemo na parking, otvorim gepek i izvadim kofer, a on ceka da ga i ponesem. Reko': cika Boro, jel' vam treba ovo ili da stavim nazad? :-) Volio je da se tako malo ogrebe kod poznanika, da ne sirim sad pricu , ali daleko manje umisljen nego sto je realno mogao biti. Prilicno prijatan u drustvu i volio zajebanciju, rekao bih cak tipican Krajisnik, sta god to bilo. Sto bi rekao Rifat Tepic, Oj Krajino, nocas si daleko. Pocivaj u miru Boro. 4
Recommended Posts