May 26May 26 Bukvalno sprdnja.Svako ko ovo kupi je idiot. Bilo koji kinez ga sije u svemu za desetinu cene. Otpustio bih sve koji su ucestvovali u ovom projektu.
May 26May 26 video danas nissan micru iz 2026., pomislim, simpaticno auto, a sad spoznajem preko gugla da je to reno 5.zasto kupiti mikru kad imas onog lepotana?(nista ne pratim od automobila, samo old school balavljanje za staaaarim automobilma) Edited May 26May 26 by holden kolfild
May 26May 26 8 minutes ago, Downforce said:Svako ko ovo kupi je idiot.zamisli da si toliko dosadan da imaš $600k i ne zeliš da ih potrošiš na blade runner ferarija. couldn't be me
May 26May 26 Ne sumnjam da ce biti budala. Ima krda ljudi koji danas ne znaju sta ce sa parama ali ovo je ocigledna pljacka na nivou OKG i Vucica.
May 26May 26 Eee, i tu ima fora da se ne kupi odmah model koji želiš nego prvo ti uvale stariji model ili dva pa se javi nagodinu pa ćemo razmislimo i ovaj da ti prodamo. Tako da tih 600k pomnoži sa tri dana i četiri kamena.
May 26May 26 2 minutes ago, Downforce said:Ne sumnjam da ce biti budala. Ima krda ljudi koji danas ne znaju sta ce sa parama ali ovo je ocigledna pljacka na nivou OKG i Vucica.a ne nego će ferrari kupci uvideti da je xpeng p7 zapravo mnogo bolji value for money Edited May 26May 26 by Pokojni Ruxin
May 26May 26 Ako budu gledali - videce.Ali uvek ostaje nada da ce iskesirati lovu pre nego sto zapravo vide o cemu se radi...
May 26May 26 9 hours ago, Lancia said:Ferrari danas izgubio 5 milijardi na berzi nakon predstavljanja ovog modela. Svi se sprdaju i pravi se peticija da se skine konjic logo s ove skalamerije.
May 26May 26 4 minutes ago, Lo Zingaro said:Ferrari danas izgubio 5 milijardi na berzi nakon predstavljanja ovog modela. Svi se sprdaju i pravi se peticija da se skine konjic logo s ove skalamerije.Bar je pristupacan po ceni napokon.
May 26May 26 17 minutes ago, Lo Zingaro said:Ferrari danas izgubio 5 milijardi na berzi nakon predstavljanja ovog modela.Well, a 6% drop overnight, to the tune of almost €3.7bn – or £3.2bn in sterling and pence. That’s still a better financial position than the brand was in five days ago, but it shows the volatility of luxury, image-led brands which are defined by their products. Edited May 26May 26 by Pokojni Ruxin
May 26May 26 Zamisljam nekog random trepera kako u onoj novoj Nolo trenerci ulazi u ovaj Ferrari. Pakao..
May 26May 26 ma gde, ovo je daleko previše kul za mejnstrim publiku. ferarijevu multiplu će voziti samo ljudi sa najprefinjenijim od svih ukusa
Saturday at 15:064 days Taksista iz Nisa kog znam mi rece skoro da je presao 9000 km za 7000 rsd sa byd-om. Loodo ako je tacno.Svejedno bi mi na prosecnih 10-12000km godisnje trebalo 30ak godina da povratim investiciju.