borris_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Mozda odem tamo na dva mjeseca (nesto se suska u firmi) - april maj. Pa se mozda vidimo ako ste tamo
Parsons Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 ovo bi trebala biti najvisochija zgrada na sveti (nije mi poznat nadimak) lost chamberspogled na burj al arab sa palm jumeirah
Indy Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 ovo bi trebala biti najvisochija zgrada na sveti (nije mi poznat nadimak)John Holmes
Outsourcer Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 (edited) The dark side of Dubainije zlato sve što sija...edit: Laid-Off Foreigners Flee as Dubai Spirals Down Edited April 9, 2009 by Outsourcer
bags Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Planiram turisticko putovanje za Dubai u februaru.U kojoj oblasti grada je najpozeljnije da biram hotel?Ima li neko iz prve ruke neku preporuku za hotel ?
Parsons Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 oblast: new dubai, greensa za hotel, zavisno od djepa preporucujem neki u blizini mall of emirates, tamo gde ima da se skija
bags Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Koliko je tragican izbor nekog hotela u Deiri ?Prvenstveno zbog tenisa mi se cini da je blizu , a i do tog glavnog mall-a nije predaleko.
Parsons Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Koliko je tragican izbor nekog hotela u Deiri ?Prvenstveno zbog tenisa mi se cini da je blizu , a i do tog glavnog mall-a nije predaleko.nemam pojma, imao sam iznajmljena kola, ali na atp turnir sam ipak isao taksijem (zbog parkinga i jos jednog razloga )
Parsons Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 nazalost, ne mogu bas mnogo da ti pomognem, ali u principu su hoteli skuplji nego u evropi, a deira je (ako nisam nesto pobrkao) staro ,,teziste'' dubaija na dubai creek-u.ma ne mozes mnogo da omanes, uzjases sheikh zayed road i stignes svuda brzo (izbegavaj samo rush hour)
yolo Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 pitanjac, da li se vadi jedna viza za sve emirate ili kako to ide (izvinjavam se na gluposti u pitanju, vec je i sam primecujem) i kako se i gde to radi. putujem kao totalni individualac, treba mi viza bukvalno na 6 sati (pod uslovom da to ne kosta 100E) ali ne idem u dubai nego u sarzu....imam bizarnu situaciju, upravo sam se pocastio kartom za jug indije na nekoj bizarnoj emiracanskoj kompaniji (a nazalost nisu emirati nego air arabia) koja leti iz sarze (sharjah) koja je koliko znam drugi emirat koja se naslanja na dubai. u odlasku imam break od nekih 6 i po sati za koji mi se cini da bi se mogao pametno upotrebiti za 3-4 sightseeing sata u gradu, prvenstveno neki old school bazaar ili slicno (pogotovu sto je subota). jbga znam da zvuci zaguljeno ali 320E return istanbul trivandrum preko sarze, na emiratima je tacno 800E vise, to se ne odbija. plus i can smell adventure:)
Isis Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 pa trebalo bi da je ista viza. imam prijatelje bas u sarzi, oni spominjali UAE vizu.
jms_uk Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Raspitaj se kod avio kompanije za ovu: Transit Visas This type of visa is a 4-day (96 hour) visa, which is issued by sponsorship of an airline operating in the United Arab Emirates. A transit visa can only be issued if a visitor has a valid ticket for an onward flight and the issuing of transit visas are normally free of cost.
yolo Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 da, upravo sam im pisao. bumo videli sta ce da kazu.
Berger Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 pitanjac, da li se vadi jedna viza za sve emirate ili kako to ide (izvinjavam se na gluposti u pitanju, vec je i sam primecujem) i kako se i gde to radi. putujem kao totalni individualac, treba mi viza bukvalno na 6 sati (pod uslovom da to ne kosta 100E) ali ne idem u dubai nego u sarzu....imam bizarnu situaciju, upravo sam se pocastio kartom za jug indije na nekoj bizarnoj emiracanskoj kompaniji (a nazalost nisu emirati nego air arabia) koja leti iz sarze (sharjah) koja je koliko znam drugi emirat koja se naslanja na dubai. u odlasku imam break od nekih 6 i po sati za koji mi se cini da bi se mogao pametno upotrebiti za 3-4 sightseeing sata u gradu, prvenstveno neki old school bazaar ili slicno (pogotovu sto je subota). jbga znam da zvuci zaguljeno ali 320E return istanbul trivandrum preko sarze, na emiratima je tacno 800E vise, to se ne odbija. plus i can smell adventure:)Da, jedna viza za ceo UAE.Ali, iskreno, Šarža nije vredna obilaska. A, iako je to praktično spojen grad sa Dubaijem, ja stvarno teško mogu da zamislim kako se za 6 sati sa Šaržanskog aerodroma može stići da se vidi nešto u Dubaiju, jer je taj aerodrom na pravcu koji je često zakrčen i rizičan za tight vremensko planiranje. Pritom, for the record, old school bazari su stvar prošlosti, danas je to nešto što više nema smisla posećivati u Dubaiju.
Recommended Posts