Jeremija Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 9 hours ago, ToniAdams said: ako ima 22 i ako je krenula kad i ja (ne bih sebe da ubacujem), znaci da trenira 6 godina. malo li je? Sasvim OK, ako je prethodno trenirala i gimnastiku. Nego, Toni, pogodi koliko je visoka?
Jeremija Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 (edited) Izguglao. Riba ti je kao neki celebrity bkini model na gramu, inače negde 150... Evo ti link, ima finih stvari - https://www.instagram.com/ashleynocera/ Edited May 29, 2018 by Jeremija
Jeremija Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 (edited) 1 minute ago, ToniAdams said: imo sam i nizu Nisam veliki ljubitelj niskih, ali ne zbog toga što diskriminišem, nego je jedina u koju sam se zaljubio bila negde 158, i teško djubre od čoveka žene... Edited May 29, 2018 by Jeremija
Milogled Bluff Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 9 minutes ago, Jeremija said: Izguglao. Riba ti je kao neki celebrity bkini model na gramu, inače negde 150... Evo ti link, ima finih stvari - https://www.instagram.com/ashleynocera/ Jebote kurac, ono sa sklekovima na plocama je brutalno. Morbidna kolicina tenzije celog tela je potrebna za to
goofs Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 Da, bas sad gledam, nema leba da bih smeo to ikada da pokusam. Aj noge, ali ako ove rucne skliznu odose sake u pm.
Jeremija Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 5 minutes ago, ToniAdams said: kako da ti kaem, say no more Samo ne kontam da li je u pitanju što sam bio zaljubljen pa sam se razočarao, ili radi ego što sam dozvolio da me tako inferiorno stvorenje izigra... Just now, Milogled Bluff said: Jebote kurac, ono sa sklekovima na plocama je brutalno. Morbidna kolicina tenzije celog tela je potrebna za to Ma mala je opasna, k'o atomski mrav. A i sasvim fino izgleda...
ToniAdams Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 4 minutes ago, Milogled Bluff said: Jebote kurac, ono sa sklekovima na plocama je brutalno. Morbidna kolicina tenzije celog tela je potrebna za to lol, a ja onomad na brodu? ajde lebati jebote kolko sam glup bio
Recommended Posts