October 25, 20177 yr Nije, na onom forumu pisali i o proteinima i ostalim legalnim dopingzima, vid'o ja licno. Mislim da su tamo vise fit od nas tj. od vas jer od mene tesko, vaistinu sam jako fit. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
October 25, 20177 yr E najace da su fit od proteina i ostalih legalnih sranja. Da su pisali o pravoj hemiji, pa i da ti poveruem.
October 25, 20177 yr Sto kazu ovi pravi hemicari kod mene za testeron - sve do gram nedeljno je natural Salio sam se za legalne dopinge, mislio sam samo na suplemente ali naravno da je to mrka kapa, a nisu ni na onom forumu vise fit od nas, mi smo ovde svi momcine.
October 25, 20177 yr kako poso kod tebe zli? onaj pomenuti adut u vidu pingpong stola postao prokletstvo - muskarci kad zavrse trening naredjaju se tamo i igraju dublove, i onda isparavaju znoj, tj smrde li smrde, kad prolazis treba ti gas maska :) odoh upravo na trening, nisam orna ko mejdej al mora se..
October 25, 20177 yr Možda su oni lepše građeni al mi smo jači u tuči. Koji je to forum? www.chess.com
October 25, 20177 yr kako poso kod tebe zli? onaj pomenuti adut u vidu pingpong stola postao prokletstvo - muskarci kad zavrse trening naredjaju se tamo i igraju dublove, i onda isparavaju znoj, tj smrde li smrde, kad prolazis treba ti gas maska :) odoh upravo na trening, nisam orna ko mejdej al mora se.. Kod nas visoka cena za sad odradjuje posao i odbija ludake, mada se provukao jedan fensi ciga sto malo zaudara na jeftine lazne parfeme i neka braca Todorovic za koje sam cuo neki da su zesce narkomancine i klosari pa kao treba da obratim paznju da ne ukradu nesto. Neki dan likovi bili jedno 15 minuta i dok su silazili niz stepenice kaze jedan drugom "dobar je ovo trening bio, 45 minuta bez stajanja" Ima i klinki sa dobrim guzicama, ima sve, ja zadovoljan.