Jump to content
IGNORED

Kardio i teretana

apotekarica

Recommended Posts

Posted

Ovo je jamačno naj fit forum na inter netu

Posted

Jbt ko onda pise na ostalim forumima, paraplegicari?

Posted

Nije, na onom forumu pisali i o proteinima i ostalim legalnim dopingzima, vid'o ja licno. Mislim da su tamo vise fit od nas tj. od vas jer od mene tesko, vaistinu sam jako fit.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Posted

E najace da su fit od proteina i ostalih legalnih sranja. Da su pisali o pravoj hemiji, pa i da ti poveruem.

Posted

Tu prednjačiš fakat.

Za dužinu nosa! :jovo:

Posted

Pa jer se to pije il u bulju? Taj oksimoron.

Posted

E šta su legalni dopinzi?

Sve čime se cepaš/cepaju te a ne uhvate te. 

Posted

Sto kazu ovi pravi hemicari kod mene za testeron - sve do gram nedeljno je natural  :fantom:

Salio sam se za legalne dopinge, mislio sam samo na suplemente ali naravno da je to mrka kapa, a nisu ni na onom forumu vise fit od nas, mi smo ovde svi momcine.

Posted

Možda su oni lepše građeni al mi smo jači u tuči.

Koji je to forum?

Posted

Ma B92 bre, koje crne tuce i kurci palci :D

Posted

kako poso kod tebe zli?

onaj pomenuti adut u vidu pingpong stola postao prokletstvo - muskarci kad zavrse trening naredjaju se tamo i igraju dublove, i onda isparavaju znoj, tj smrde li smrde, kad prolazis treba ti gas maska :)

odoh upravo na trening, nisam orna ko mejdej al mora se..

Posted

Možda su oni lepše građeni al mi smo jači u tuči.

Koji je to forum?

www.chess.com

Posted

kako poso kod tebe zli?

onaj pomenuti adut u vidu pingpong stola postao prokletstvo - muskarci kad zavrse trening naredjaju se tamo i igraju dublove, i onda isparavaju znoj, tj smrde li smrde, kad prolazis treba ti gas maska :)

odoh upravo na trening, nisam orna ko mejdej al mora se..

Kod nas visoka cena za sad odradjuje posao i odbija ludake, mada se provukao jedan fensi ciga sto malo zaudara na jeftine lazne parfeme i neka braca Todorovic za koje sam cuo neki da su zesce narkomancine i klosari pa kao treba da obratim paznju da ne ukradu nesto. Neki dan likovi bili jedno 15 minuta i dok su silazili niz stepenice kaze jedan drugom "dobar je ovo trening bio, 45 minuta bez stajanja"  :lolol: Ima i klinki sa dobrim guzicama, ima sve, ja zadovoljan.