MayDay Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Graciozno kao beogradska škola. Gornji deo agresivno, a legs day nebitan. Ekekeke.
Prokleto Djubre Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Graciozno kao beogradska škola. Gornji deo agresivno, a legs day nebitan. Ekekeke. Cucanj, mrtvo dizanje i bench su sveto trojstvo. "Legs day" je za mekusce, posto je skoro svaki dan i dan za noge. Ono sto ja pokusavam da uradim ne dozvoljava ignorisanje pola tela. Konacan, sa ovakvim zivotom nedostizan, cilj: Not your average treadmill bunny :D
MayDay Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Dobar je planinica. Mada će morati biti eliminisan.
ToniAdams Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 ajde vas dvoje polako na chit chat. opet ovaj tera sa topika dobronamerne :(
Prokleto Djubre Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Posle ovoga veceras stvarno vise nema smisla boraviti ovde pozdrav za miraljevljevu ekipicu
MayDay Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 ajde vas dvoje polako na chit chat. Miki, šta misliš o onoj struji gore? :D
Prokleto Djubre Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Dobar ovaj Đubre, a nervirao me kad je bio Gaučos. Isto sam ja govno, samo sam sad lenji pa kad vidim da mi se svadja s nekim, skontam da ne mogu da se bakcem. :D
kapetanm Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 kad ste vec kod rezultata alternativnim metodima, svojevremeni sam cutao knjigu nekog cuvenog jogiste iz Indije koji je, nezadovoljan izgledom i kondicijom proveo godinu dana pred ogledalom meditirajuci kako zarko zeli plocice na stomaku. Moleci se tom njegovom svetom Krisni i zamisljajuci sebe snaznog i lepog postigao je fantastican rezultat, objavio je i fotke pre i posle, pravi mali garavi bilder. Kaze zahvaljujuci zelji i meditaciji. Eto ima i takvih egzoticnih nacina.
ToniAdams Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 cim ima knjiga o tome, jamacno je tacno. posalji mirelemu u elektronskoj formi, ne pitam sta kosta :(
Zli Gli Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Kad bi to moglo tako, ja bi' pre zamisljao da imam djordjeta do kolena a ne plocice na stomaku. Bas je lud taj Indijac.
ubibobi Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Ma,i djordjeta i plocice...kad je beg indijac bio cicija
ToniAdams Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 aj se dogovoriomo, pa prvo zli i ubibobi zamisljaju mog djola dokolenka i plocice, pa ja i ubi zlijeve, pa zli i ja ubijeve? kapiram da bismo ubrzali proces.
Zli Gli Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 (edited) Jes, pa da me drmaju kompleksi :( Edited March 24, 2016 by Zli Gli
Recommended Posts