Jump to content

Kardio i teretana

Featured Replies

Graciozno kao beogradska škola. Gornji deo agresivno, a legs day nebitan. Ekekeke.

• Replies 8.3k
  • Views 608k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• To je kompleksno pitanje na kome sam radio mesecima na terapiji, ali ukratko:   1. Genetika (svi gojazni s majčine strane)   2. Užasan kult hrane koji su majka i baba s kojima sam

• Samo da se pohvalim, da sam pre mesec dana polozila za pojas Krav Maga. To mi je omiljeni uspeh od pocetka godine.    Test je trajao 5.5h sati non-stop borbi sa samo 7minuta pauze za toalet

Posted Images

Graciozno kao beogradska škola. Gornji deo agresivno, a legs day nebitan. Ekekeke.

Cucanj, mrtvo dizanje i bench su sveto trojstvo. "Legs day" je za mekusce, posto je skoro svaki dan i dan za noge. Ono sto ja pokusavam da uradim ne dozvoljava ignorisanje pola tela.

Konacan, sa ovakvim zivotom nedostizan, cilj: 

Not your average treadmill bunny :D

Dobar je planinica. Mada će morati biti eliminisan.

ajde vas dvoje polako na chit chat.

opet ovaj tera sa topika dobronamerne :(

Posle ovoga veceras stvarno vise nema smisla boraviti ovde

pozdrav za miraljevljevu ekipicu  :mad:

Miki, šta misliš o onoj struji gore? :D

Dobar ovaj Đubre, a nervirao me kad je bio Gaučos.

Dobar ovaj Đubre, a nervirao me kad je bio Gaučos.

Isto sam ja govno, samo sam sad lenji pa kad vidim da mi se svadja s nekim, skontam da ne mogu da se bakcem. :D

kad ste vec kod rezultata alternativnim metodima, svojevremeni sam cutao knjigu nekog cuvenog jogiste iz Indije koji je, nezadovoljan izgledom i kondicijom proveo godinu dana pred ogledalom meditirajuci kako zarko zeli plocice na stomaku. Moleci se tom njegovom svetom Krisni i zamisljajuci sebe snaznog i lepog postigao je fantastican rezultat, objavio je i fotke pre i posle, pravi mali garavi bilder. Kaze zahvaljujuci zelji i meditaciji.

Eto ima i takvih egzoticnih nacina.

cim ima knjiga o tome, jamacno je tacno.

posalji mirelemu u elektronskoj formi, ne pitam sta kosta :(

Kad bi to moglo tako, ja bi' pre zamisljao da imam djordjeta do kolena a ne plocice na stomaku. Bas je lud taj Indijac.

Ma,i djordjeta i plocice...kad je beg indijac bio cicija  :fantom:

aj se dogovoriomo, pa prvo zli i ubibobi zamisljaju mog djola dokolenka i plocice, pa ja i ubi zlijeve, pa zli i ja ubijeve?

kapiram da bismo ubrzali proces.

Jes, pa da me drmaju kompleksi :(

Edited by Zli Gli