March 22, 20169 yr Graciozno kao beogradska škola. Gornji deo agresivno, a legs day nebitan. Ekekeke.
March 22, 20169 yr Graciozno kao beogradska škola. Gornji deo agresivno, a legs day nebitan. Ekekeke. Cucanj, mrtvo dizanje i bench su sveto trojstvo. "Legs day" je za mekusce, posto je skoro svaki dan i dan za noge. Ono sto ja pokusavam da uradim ne dozvoljava ignorisanje pola tela. Konacan, sa ovakvim zivotom nedostizan, cilj: Not your average treadmill bunny :D
March 22, 20169 yr Posle ovoga veceras stvarno vise nema smisla boraviti ovde pozdrav za miraljevljevu ekipicu
March 22, 20169 yr Dobar ovaj Đubre, a nervirao me kad je bio Gaučos. Isto sam ja govno, samo sam sad lenji pa kad vidim da mi se svadja s nekim, skontam da ne mogu da se bakcem. :D
March 22, 20169 yr kad ste vec kod rezultata alternativnim metodima, svojevremeni sam cutao knjigu nekog cuvenog jogiste iz Indije koji je, nezadovoljan izgledom i kondicijom proveo godinu dana pred ogledalom meditirajuci kako zarko zeli plocice na stomaku. Moleci se tom njegovom svetom Krisni i zamisljajuci sebe snaznog i lepog postigao je fantastican rezultat, objavio je i fotke pre i posle, pravi mali garavi bilder. Kaze zahvaljujuci zelji i meditaciji. Eto ima i takvih egzoticnih nacina.
March 22, 20169 yr cim ima knjiga o tome, jamacno je tacno. posalji mirelemu u elektronskoj formi, ne pitam sta kosta :(
March 23, 20169 yr Kad bi to moglo tako, ja bi' pre zamisljao da imam djordjeta do kolena a ne plocice na stomaku. Bas je lud taj Indijac.
March 23, 20169 yr aj se dogovoriomo, pa prvo zli i ubibobi zamisljaju mog djola dokolenka i plocice, pa ja i ubi zlijeve, pa zli i ja ubijeve? kapiram da bismo ubrzali proces.