Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kardio i teretana

Featured Replies

• Replies 8.3k
  • Views 633.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• To je kompleksno pitanje na kome sam radio mesecima na terapiji, ali ukratko:   1. Genetika (svi gojazni s majčine strane)   2. Užasan kult hrane koji su majka i baba s kojima sam

• Samo da se pohvalim, da sam pre mesec dana polozila za pojas Krav Maga. To mi je omiljeni uspeh od pocetka godine.    Test je trajao 5.5h sati non-stop borbi sa samo 7minuta pauze za toalet

Posted Images

Jel ima neka decentna teretana u ili oko bloka 62? A da nije preskupa?

evo nesto korisno, da mozes da ides u koju god teretanu oces kad god oces sa spiska, a spisak je dosta velik:

http://fitpass.rs/

jebote, 3800 za mesec dana, pa to je mnogo skuplje nego u nemackoj.

bas deru.

eee, al zato mozes svaki dan u drugu teretanu.

dobro, to jeste. 

eh sta je kod nas sve skuplje nego u nemackoj...

gde zivis, budi srecan sto ima  :fantom:

Tacno duplo jeftinije nego kod mene.  :D

i jos se i smejes. to je sportski duh :D

pa malo mi bezobrazna cena jebiga, nije da imaju neki repromaterijal koji trose, prodaju prostor u toku vremena.

najjace mi bilo kad sam pitao za cenu u lokalnoj bilderani u v. banji, i ladno dasa reko jednu cifru za bilderanu, a drugu ako hoces da koristis i kardio sprave.

umro sam od smeha.

pa to je bas cesto, cijena sa i bez koriscenja kardio sprava. za zene je doduse ponegdje jedinstvena i niza :wub:

u hn - 35 eura mjesecno. ima i za 25 ali je ta teretana komicna.

u bgd najblizu teretanu placam 1800, uz izvjesne kompromise: na bucicama nema obiljezene tezine, nema bas nekog izbora bucica, nema ih na mjestu gotovo nikad, kod kardio linije nema vazduha i nema svih sprava koje mi trebaju (mada se snalazim)

i jos se i smejes. to je sportski duh :D

Uh, rista sportista. :piggy:   Nego, ovde ima i bazen (ne da sam ja nekad u to ušao, mnogo mi mokra voda). Bio bih vrlo srećan da je jeftinije, možda negde i ima (ali nema da mogu peške tamo).

pa malo mi bezobrazna cena jebiga, nije da imaju neki repromaterijal koji trose, prodaju prostor u toku vremena.

najjace mi bilo kad sam pitao za cenu u lokalnoj bilderani u v. banji, i ladno dasa reko jednu cifru za bilderanu, a drugu ako hoces da koristis i kardio sprave.

umro sam od smeha.

Ovako je i u Uzicu. U najopremljenijoj teretani u gradu 2000 je teretana ili kardio, a 3000 oboje. Mislim da ima nesto korigovano za devojke. 

meni to bas sumanuto, pritom su trake i bicikli i slicno u istoj prostoriji sa tegovima.

mene je odbio, neko mozda kapira da ce da uspara.

pa to je bas cesto, cijena sa i bez koriscenja kardio sprava. za zene je doduse ponegdje jedinstvena i niza :wub:

u hn - 35 eura mjesecno. ima i za 25 ali je ta teretana komicna.

u bgd najblizu teretanu placam 1800, uz izvjesne kompromise: na bucicama nema obiljezene tezine, nema bas nekog izbora bucica, nema ih na mjestu gotovo nikad, kod kardio linije nema vazduha i nema svih sprava koje mi trebaju (mada se snalazim)

a i klupicu moras da nosis od kuce :(