Jump to content
IGNORED

Kardio i teretana

apotekarica

Recommended Posts

Posted

Napraviste nauku od flasice za vodu bre. :isuse:

Danas je dan prvi!

Posted

Da, meni je ovo oko iz čeg se pije voda skroz nadrealno. K'o da sam na nekom drugom, nepoznatom, forumu.

Posted (edited)

Da, meni je ovo oko iz čeg se pije voda skroz nadrealno. K'o da sam na nekom drugom, nepoznatom, forumu.

Nov si u fitnes industriji™. Kad nabacis malo staza, videces da je sve vaznije od samog vezbanja.

I da li se unosi 126,4 ili 159,6 grama proteina dnevno, i najnoviji preparat, i najmodernija masina, i najsavrseniji merac potrosnje kalorija, i optimalna temperatura u teretani, i boja opreme – sve samo ne vezbanje.

Edited by Milogled Bluff
Posted

Nipodaštavam tu diskusiju zato što je besmislica.

Posted

Indi kupuj malu ki$elu u plasticnoj boci, kao ja

Posted

Indi kupuj malu ki$elu u plasticnoj boci, kao ja

kupujem, bas takvu. ima mnogo finu sarenu plasticnu flasu koja taman staje u moju torbicu (ukoso preko ramena :fantom: )

Posted

Crni Miralem uhvacen u akciji:

merelem ne radi cucanj ni dl zbog ledja 

Posted (edited)

Zna li neko gde mogu da se nabave kvalitetno urađene šipke za rack - http://startingstrength.com/index.php/site/equipment. Komšija hoće da pravi pa da mu pomognem u logistici™. Šteta što se uskoro selim pa neću moći da koristim usluge™.

Nipodaštavam tu diskusiju zato što je besmislica.

Pa dobro, ti misli da jeste. O ekološkom uticaju da ne spominjem.

Edited by miki.bg
Posted

EDIT. Cas bicikliranja je bio dobar, osim bola u zadnjici...

Neznanje. Bila danas instruktorka i namestila mi bajs kako valja, trigonometrijski™... 5x lakse sve.

Posted

Pa dobro, ti misli da jeste.

Mislim. I ja imam fuckin' PhD. Sta ti imas?

Posted (edited)

Uu, dobar ad verecundiam. Ja trenutno nijednu diplomu tog tipa. Pozvaću se na profesora sa PMF-a koji kaže da je bisfenol, citiram, "vrlo zla hemikalija".

Edited by miki.bg