Jump to content

Kardio i teretana

Featured Replies

• Replies 8.3k
  • Views 607.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• To je kompleksno pitanje na kome sam radio mesecima na terapiji, ali ukratko:   1. Genetika (svi gojazni s majčine strane)   2. Užasan kult hrane koji su majka i baba s kojima sam

• Samo da se pohvalim, da sam pre mesec dana polozila za pojas Krav Maga. To mi je omiljeni uspeh od pocetka godine.    Test je trajao 5.5h sati non-stop borbi sa samo 7minuta pauze za toalet

Posted Images

Napraviste nauku od flasice za vodu bre. :isuse:

Danas je dan prvi!

Da, meni je ovo oko iz čeg se pije voda skroz nadrealno. K'o da sam na nekom drugom, nepoznatom, forumu.

Da, meni je ovo oko iz čeg se pije voda skroz nadrealno. K'o da sam na nekom drugom, nepoznatom, forumu.

Nov si u fitnes industriji™. Kad nabacis malo staza, videces da je sve vaznije od samog vezbanja.

I da li se unosi 126,4 ili 159,6 grama proteina dnevno, i najnoviji preparat, i najmodernija masina, i najsavrseniji merac potrosnje kalorija, i optimalna temperatura u teretani, i boja opreme – sve samo ne vezbanje.

Edited by Milogled Bluff

Nipodaštavam tu diskusiju zato što je besmislica.

Indi kupuj malu ki$elu u plasticnoj boci, kao ja

Crni Miralem uhvacen u akciji:

:lol:

Indi kupuj malu ki$elu u plasticnoj boci, kao ja

kupujem, bas takvu. ima mnogo finu sarenu plasticnu flasu koja taman staje u moju torbicu (ukoso preko ramena :fantom: )

Crni Miralem uhvacen u akciji:

merelem ne radi cucanj ni dl zbog ledja 

Zna li neko gde mogu da se nabave kvalitetno urađene šipke za rack - http://startingstrength.com/index.php/site/equipment. Komšija hoće da pravi pa da mu pomognem u logistici™. Šteta što se uskoro selim pa neću moći da koristim usluge™.

Nipodaštavam tu diskusiju zato što je besmislica.

Pa dobro, ti misli da jeste. O ekološkom uticaju da ne spominjem.

Edited by miki.bg

EDIT. Cas bicikliranja je bio dobar, osim bola u zadnjici...

Neznanje. Bila danas instruktorka i namestila mi bajs kako valja, trigonometrijski™... 5x lakse sve.

Pa dobro, ti misli da jeste.

Mislim. I ja imam fuckin' PhD. Sta ti imas?

Uu, dobar ad verecundiam. Ja trenutno nijednu diplomu tog tipa. Pozvaću se na profesora sa PMF-a koji kaže da je bisfenol, citiram, "vrlo zla hemikalija".

Edited by miki.bg