nesha taxista Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 sramota je da radikali imaju svoj radio, a mi nemamo nas. <_<Pa imamo B92
melankolic Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Odlicna (nova) brazilska mjuza na zagrebackom 101
Atreid Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 http://www.radioritam.hr/Uh, kakvog dobrog bluesa veceras... :D
Aule@ Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Znate li za kakav dobar radio na mrezhi na Italijanskom ili Francuskom, na kom ima dosta emisija? Hteo bih malo obnoviti/nauchiti tak/te jezike.
melankolic Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Znate li za kakav dobar radio na mrezhi na Italijanskom ili Francuskom, na kom ima dosta emisija? Hteo bih malo obnoviti/nauchiti tak/te jezike.Ja znam ove levičarske- antikorporativne- i tako to... npr. Radio Base Popolare ili Radio Onda Rossa; od francuskih RFI music, Radio Dijon Campus ili Radio Zinzine.Trenutno slušam odlični Kill Radio L. A.
Parsons Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Dobar je www.radioparadise.com, nema reklama, nema smaranja, odlicna i raznovrsna muzika.zahvaljujuci sound bridge-vima u poslednje vreme sam ponovo poceo da slusam radio.za sad je radioparadise na mestu broj 1.
nesha taxista Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Rekoh već da volim da slušam MS radio, ali sad će izgleda da ga ugase. Bili su na 88,1 , a sad su trenutno na 88,7. šteta, imaju baš lepu muziku. Ima tu dosta opuštajućih laganića, opuštenih latino ritmova, Paco De Lucia im je čest gost, što je veoma retka pojava. Potpisuje se neka peticija u Novom Sadu da dobiju ipak frekvenciju. Potpisao sam, mada ne verujem da će od toga nešto biti.
omnamah Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Ja znam ove levičarske- antikorporativne- i tako to... npr. Radio Base Popolare ili Radio Onda Rossa; od francuskih RFI music, Radio Dijon Campus ili Radio Zinzine.Trenutno slušam odlični Kill Radio L. A. da , zanimljiv radio
melankolic Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 da , zanimljiv radioNajzanimljiviji trenutak u radijskoj istoriji mi je bio kad je na tom radiju voditeljka/ dj pustala svojoj ex pesme koje su zajedno slusale dok su bile zajedno sa sve poezijom i vristanjem tokom trajanja muzickih numera.
omnamah Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Pa imamo B92jesi li siguran ? ja nisam... ne znas ti sta je pravi b92. ;)
Кристофер Лумумбо Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Kako da pustim Treci program radio Beograda preko neta? Kad kliknem na RTSovom sajtu, izadje mi save! Jel moze neko da pomogne, hitno je?
Bane5 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 (edited) Kako da pustim Treci program radio Beograda preko neta? Kad kliknem na RTSovom sajtu, izadje mi save! Jel moze neko da pomogne, hitno je?Trenutno im ne rade streamovi ni za Prvi ni za Drugi/Treci ni za 202-jku.Server prijavljuje gresku. Edited April 1, 2008 by Bane5
Recommended Posts