Jump to content

Koji radio slusate?

Featured Replies

KEXP (Seattle) :Hail:
  • 2 weeks later...
  omnamah said:
sramota je da radikali imaju svoj radio, a mi nemamo nas. <_<
Pa imamo B92

Odlicna (nova) brazilska mjuza na zagrebackom 101 :thumbsup:

• 4 weeks later...

Znate li za kakav dobar radio na mrezhi na Italijanskom ili Francuskom, na kom ima dosta emisija? Hteo bih malo obnoviti/nauchiti tak/te jezike.

BGhost said:
Dobar je www.radioparadise.com, nema reklama, nema smaranja, odlicna i raznovrsna muzika.
zahvaljujuci sound bridge-vima u poslednje vreme sam ponovo poceo da slusam radio.za sad je radioparadise na mestu broj 1.

Rekoh već da volim da slušam MS radio, ali sad će izgleda da ga ugase. Bili su na 88,1 , a sad su trenutno na 88,7. šteta, imaju baš lepu muziku. Ima tu dosta opuštajućih laganića, opuštenih latino ritmova, Paco De Lucia im je čest gost, što je veoma retka pojava. Potpisuje se neka peticija u Novom Sadu da dobiju ipak frekvenciju. Potpisao sam, mada ne verujem da će od toga nešto biti.

omnamah said:
da , zanimljiv radio
Najzanimljiviji trenutak u radijskoj istoriji mi je bio kad je na tom radiju voditeljka/ dj pustala svojoj ex pesme koje su zajedno slusale dok su bile zajedno sa sve poezijom i vristanjem tokom trajanja muzickih numera. :heart:

simpaticni su...evo i sad nesto vriste...

nesha taxista said:
Pa imamo B92
jesi li siguran ? ja nisam... :rolleyes: ne znas ti sta je pravi b92. ;)
  Billy Parsons said:
radioparadise
ufff, kakav diskavri :Hail:

Kako da pustim Treci program radio Beograda preko neta? Kad kliknem na RTSovom sajtu, izadje mi save! Jel moze neko da pomogne, hitno je?

Kako da pustim Treci program radio Beograda preko neta? Kad kliknem na RTSovom sajtu, izadje mi save! Jel moze neko da pomogne, hitno je?
Trenutno im ne rade streamovi ni za Prvi ni za Drugi/Treci ni za 202-jku.Server prijavljuje gresku.

Edited by Bane5