Jump to content
IGNORED

Koji radio slusate?

Atreid

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
sramota je da radikali imaju svoj radio, a mi nemamo nas. <_<
Pa imamo B92
Posted

Odlicna (nova) brazilska mjuza na zagrebackom 101 :thumbsup:

• 4 weeks later...
Posted

Znate li za kakav dobar radio na mrezhi na Italijanskom ili Francuskom, na kom ima dosta emisija? Hteo bih malo obnoviti/nauchiti tak/te jezike.

Posted
Dobar je www.radioparadise.com, nema reklama, nema smaranja, odlicna i raznovrsna muzika.
zahvaljujuci sound bridge-vima u poslednje vreme sam ponovo poceo da slusam radio.za sad je radioparadise na mestu broj 1.
Posted

Rekoh već da volim da slušam MS radio, ali sad će izgleda da ga ugase. Bili su na 88,1 , a sad su trenutno na 88,7. šteta, imaju baš lepu muziku. Ima tu dosta opuštajućih laganića, opuštenih latino ritmova, Paco De Lucia im je čest gost, što je veoma retka pojava. Potpisuje se neka peticija u Novom Sadu da dobiju ipak frekvenciju. Potpisao sam, mada ne verujem da će od toga nešto biti.

Posted
da , zanimljiv radio
Najzanimljiviji trenutak u radijskoj istoriji mi je bio kad je na tom radiju voditeljka/ dj pustala svojoj ex pesme koje su zajedno slusale dok su bile zajedno sa sve poezijom i vristanjem tokom trajanja muzickih numera. :heart:
Posted

simpaticni su...evo i sad nesto vriste...

Posted
Pa imamo B92
jesi li siguran ? ja nisam... :rolleyes: ne znas ti sta je pravi b92. ;)
Posted

Kako da pustim Treci program radio Beograda preko neta? Kad kliknem na RTSovom sajtu, izadje mi save! Jel moze neko da pomogne, hitno je?

Posted (edited)
Kako da pustim Treci program radio Beograda preko neta? Kad kliknem na RTSovom sajtu, izadje mi save! Jel moze neko da pomogne, hitno je?
Trenutno im ne rade streamovi ni za Prvi ni za Drugi/Treci ni za 202-jku.Server prijavljuje gresku. Edited by Bane5