Jump to content
IGNORED

Presuda Urošu Mišiću

Bane5

Recommended Posts

Posted

Uhapšen zbog nedozvoljene polne radnje nad maloletnicomAutor: Tanjug | 04.06.2009. - 22:34 Beogradska policija je uhapsila Vitomira Vučinića (45) iz sela Draževac, opština Obrenovac, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad maloletnom devojkom, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. Vučiniću, "koji je višestruki povratnik u izvršenju krivičnih dela silovanja maloletnica", određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati a potom će biti priveden nadležnom istražnom sudiji, navodi MUP. Osumnjičeni je, 29. maja, "u blizini restorana "Mihajlovac", u Požeškoj ulici u Beogradu, lažno se predstavljajući kao policajac, odveo maloletnu devojku (17), koja je stajala na tramvajskoj stanici, u park i navodno zbog pretresa, "dodirivao je po telu i polnom organu". Vučinić je višestruki povratnik u izvršenju krivičnih dela, a "zbog serije silovanja maloletnica na teritoriji Beograda, osuđen je, 1989. godine, na kaznu zatvora od 15 godina, od čega je na izdržavanju bio 12 godina".ne znam zašto mi je odmah na pamet pao Uroš Mišić kada sam pročitao ovu vest.

• Replies 743
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bane5

55

• Kudravi Gaucos

39

• harper lee

30

• radisa

25

Posted

garant i ovaj navija za zvezdu

Posted

Slazem se. Ako je ovaj odlezao 12 god, onda je onaj za pipkanje bakljom dobro prosao sa 10

• 1 month later...
Posted
torcida u slovackojtorcida_gumeni_meci_torcida.org.jpg
branili su medjunarodno pravo?
  • 3 months later...
Posted

Greota je da se uoči ovog derbija ne prisetimo onih koji usled teške nepravde neće biti sa nama na Marakani:pravda_za_urosa2.gif

• 4 months later...
Posted

malo je al ajdeZa mene licno taj "drot" je legenda jer je sigurno veci covek od mene. Ja ne bi bio priseban pa pucao u zrak i primao batine. Ja bi ispalio jedan okvir u pravcu napada, pa drugi - sve dok imam municije. Ni sekundu me ne bi intresovalo koliko cu da ih pobijem.

Posted

"Bio sam ponesen mladošću". :lol::Hail::isuse:

Posted

Pa dobro, čime se sve brane optuženi u današnje vreme, ovo njegovo je još i pristojno. Žao mu je, kaje se, bio je ponesen, nije hteo da ubije... Ne očekujete valjda da kaže: "Pucajte fašisti, ja i sada držim baklju!"... Dobio je minimalnu kaznu za pokušaj teškog ubistva i to je to.