April 29, 20168 yr jednom sam usla sa americkim isprozivala me je sluzbenica najstrasnije. nisam mogla da nadjem srpski bio je negde u rancu a americki drzim u zadnjem dzepu od farmerki. od tada se ne odvajam od crvenog. krenula je i ona sa boravkom ali kada sam krenula da vadim sve iz ranca odustala je. Ja planiram sutra da udjem sa UK pasosem (mislim da sam dvaput to vec radio) i ne ocekujem nikakva pitanja ili probleme.
April 29, 20168 yr mozda je u mom slucaju i sujeta "sada cu ja njoj da pokazem ko sam ja"... ko ce tebe da drka molim te znaju da si davez ???? daj neke slike iz otadzbine :)
April 30, 20168 yr Cek' da stignem, sad sam u Istanbulu (laundziram do leta za BG). Sent from my iTelephone using Tapatalk
May 5, 20168 yr Drugar juce predao moj pasos i zahtev za [tranzitnu] Azerbejdzansku vizu u ambasadi u Beogradu. Sad ide cekicanje do sledeceg utorka/srede...
May 5, 20168 yr Da li se za britansku vizu srpski pasoš može predati ambasadi UK u Parizu, ukoliko je srpski državljanin rezident u Francuskoj?
May 5, 20168 yr Da li se za britansku vizu srpski pasoš može predati ambasadi UK u Parizu, ukoliko je srpski državljanin rezident u Francuskoj? A kako ces drugacije?? Da putujes u Beograd da tamo aplicirash??
May 5, 20168 yr Zamisli recimo mene - cirka 1996te, stanovnik Australije a pasos crveni SFRJ, apliciram za Belgiju/Lux...
May 5, 20168 yr aplicira se online a pasoš se šalje poštom (DHL-om) nekoj agenciji u Srbiji kojoj su autsorsovali posao oko viza, a oni to dalje šalju u Poljsku, mislim... svejedno bi mi bilo lakše da završim u Francuskoj. ne znam kako ide, zato pitam
May 5, 20168 yr Da li se za britansku vizu srpski pasoš može predati ambasadi UK u Parizu, ukoliko je srpski državljanin rezident u Francuskoj? Trebalo bi da je zaduzena ambasada/visoki komesarijat u zemlji u kojoj si rezident, nezavisno od drzavljanstva. Ovo moje sa AZ vizom je suprotno tome, jer ne bih da me oderu ovde, a u Beogradu su izgleda malo fleksibilniji :)
May 5, 20168 yr hvala. a može li se to rešiti bez idenja u Pariz, poštom recimo? S obzirom da uzimaju biometrijske podatke, tesko. Bar za predaju, mozda moze da se primi nazad postom.