jms_uk Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 ima li iko ikakvu predstavu kad/da li ce uk da ukida vize da znam za koju da se prijavim?Ne :(
dunja Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 a ako dobijemo status kandidate u martu? jel to ima nekakve veze? :unsure:treba da idem u londres krajem maja, pa bi bilo fino kada bi mogli da olade malo s vizama do tada
dunja Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 samo se ti smej, sace hella da dodje i objasni -_-
jms_uk Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 a ako dobijemo status kandidate u martu? jel to ima nekakve veze? Na zalost, i ne bas.
cmrlj Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 samo se ti smej, sace hella da dodje i objasni -_-ja sam vise mislila oce l za dve-tri godine ili ikad, ali nije problem, sacekajmo hellu :D
Aće Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 a ako dobijemo status kandidate u martu? jel to ima nekakve veze? :unsure:treba da idem u londres krajem maja, pa bi bilo fino kada bi mogli da olade malo s vizama do tadasamo ti spremaj papire blago nama, pa lepo kad obavis u vorldbridzu sve, odes u smokvicu na limunanu sa benefit ekipom iz komsijskih firmi
Tresko Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 a ako dobijemo status kandidate u martu? jel to ima nekakve veze? :unsure:treba da idem u londres krajem maja, pa bi bilo fino kada bi mogli da olade malo s vizama do tadaJa bih računao da će UK ukinuti vize kad Srbija postane član EU, pošto je po defaultu. Sami od sebe da ukinu, ne verujem.
dunja Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 ja sam to vise mislila analogno hrvatskom slucaju
jms_uk Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ja bih računao da će UK ukinuti vize kad Srbija postane član EU, pošto je po defaultu. A i tada samo za turisticke posete <_<
Tresko Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 A i tada samo za turisticke posete <_<To se podrazumeva. <_<
Aće Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 najruznije tretiraju podnosioce vize. prosle godine im je izgovor za probijanje roka od 21 dan za zavrsetak bila guzva oko vimbldona. jeste, desetine hiljada srba pohrlilo <_<
dunja Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 (edited) fuck! olimpijada :isuse:bolje da ja vec predam za taj maj...edit: preventivno Edited February 7, 2012 by Quince
jms_uk Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 fuck! olimpijada Wimbledon, Diamond Jubilee, Olympics, Paralympics.... Ima ove godine svasta nesto...
Dr Arslanagić Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Jedva čekam da se raspadne ta usrana zemlja pa da posetim Škotsku ko čovek...
Recommended Posts