October 9, 201311 yr On 30. 9. 2013. at 18:14, Lrd said: Da, da, OH DA!!!A ima scena kada Din zaplače, verujem da će imati društvo međ' ženskom populacijom. :) Edited October 9, 201311 yr by Lrd
October 9, 201311 yr Ih, pa Din je, svakako, međ ženskim srcima sam po sebi, tako da malo suzica nije nešto naročito :D
October 13, 201311 yr Cass je bio savrsen u ovoj epizodi. Pocinjem da shvatam zasto ima fanova skoro kao braca . Btw, Ezekiel ce da cuci u Semu on down low? On je siroma' magnet za pale andjele . Kad je Dean zasuzio, those green eyes
October 28, 201311 yr Ja bio odustao nakon sto je Sam upao u onu rupu zajedno sa Jacobom/Satanom. Tek prije neki dan nastavio od pocetka seste sezone. Zabavno je, mada ima par dosadnijih epizoda. Ali mi je najcarskija ova kad upadnu na snimanje Supernatural
October 28, 201311 yr Meni je ta šesta bila najgora, uz nekoliko dobrih, a to kad sreću glumce koji ih glume mi ne bio dno Supernaturala. Ali zato mi je strava ono kad ulete u televizijski program.Nego! Sutra!!
November 2, 201311 yr Bas dobra epizoda. Carobnjak iz Oza. :)Jedini minus je sto se spominje GoT. Pffff... Edited November 2, 201311 yr by MiddleClass
November 9, 201311 yr Kad pomislim da neće izmisliti više ništa novo, uvek iznenade. Din koji čuje jezik pasa i svih ostalih životinja, i taman kada treba da sazna pravi razlog postojanja pasa među nama , moć prestane da deluje :lolol:
November 16, 201311 yr Dobra epizoda sa Kasom i Dinom... ne znam ko mi je vise za sazaljenje, Kas ili Krauli... :)
December 4, 201311 yr Dobro, bre, što niko ne piše šta se sve izdešavalo. Potpuno sam bio nespreman, očekivao sam filler, a oni odskakali miljama u napred. Šokiran sam. :(