Lrd Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 (edited) Da, da, OH DA!!!A ima scena kada Din zaplače, verujem da će imati društvo međ' ženskom populacijom. :) Edited October 9, 2013 by Lrd Link to comment
Arkadija Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Ih, pa Din je, svakako, međ ženskim srcima sam po sebi, tako da malo suzica nije nešto naročito :D Link to comment
Lrd Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Pa, maalo, da se vidi da je emotivan i da zna da voli... Link to comment
hansolo Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 Cass je bio savrsen u ovoj epizodi. Pocinjem da shvatam zasto ima fanova skoro kao braca . Btw, Ezekiel ce da cuci u Semu on down low? On je siroma' magnet za pale andjele . Kad je Dean zasuzio, those green eyes Link to comment
MiddleClass Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Treca epizoda je skroz Cassova. Fali mi Crowley... :) Link to comment
Arkadija Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Odlična epizoda, Cass potpuno fenomenalan. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Ja bio odustao nakon sto je Sam upao u onu rupu zajedno sa Jacobom/Satanom. Tek prije neki dan nastavio od pocetka seste sezone. Zabavno je, mada ima par dosadnijih epizoda. Ali mi je najcarskija ova kad upadnu na snimanje Supernatural Link to comment
Lrd Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Meni je ta šesta bila najgora, uz nekoliko dobrih, a to kad sreću glumce koji ih glume mi ne bio dno Supernaturala. Ali zato mi je strava ono kad ulete u televizijski program.Nego! Sutra!! Link to comment
MiddleClass Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 (edited) Bas dobra epizoda. Carobnjak iz Oza. :)Jedini minus je sto se spominje GoT. Pffff... Edited November 2, 2013 by MiddleClass Link to comment
Arkadija Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Kad pomislim da neće izmisliti više ništa novo, uvek iznenade. Din koji čuje jezik pasa i svih ostalih životinja, i taman kada treba da sazna pravi razlog postojanja pasa među nama , moć prestane da deluje :lolol: Link to comment
MiddleClass Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Dobra epizoda sa Kasom i Dinom... ne znam ko mi je vise za sazaljenje, Kas ili Krauli... :) Link to comment
Lrd Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Dobro, bre, što niko ne piše šta se sve izdešavalo. Potpuno sam bio nespreman, očekivao sam filler, a oni odskakali miljama u napred. Šokiran sam. :( Link to comment
Recommended Posts