Jump to content
IGNORED

FRINGE

melankolic

Recommended Posts

Posted

Kvalitet opada samo u poslednjoj sezoni, pre toga je na nivou, uz povremene padove, ali bogami i uspone.

• Replies 924
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

162

• pp34

103

• Lrd

87

• gervasius twinkleminkleson

85

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 10 months later...
Posted

Kvalitet opada samo u poslednjoj sezoni, pre toga je na nivou, uz povremene padove, ali bogami i uspone.

Абрамс кад се ухвати постапокалиптичних светова то збиља не личи ни на шта. Пета сезона је гора од Револуције за класу.

Posted

Абрамс кад се ухвати постапокалиптичних светова то збиља не личи ни на шта. Пета сезона је гора од Револуције за класу.

Treba ignorisati petu sezonu. Ja sam skoro ponovo odgledao sa uzivanjem celu seriju, ali nisam imao zivaca za 5 sezonu. 

Posted

Treba ignorisati petu sezonu. Ja sam skoro ponovo odgledao sa uzivanjem celu seriju, ali nisam imao zivaca za 5 sezonu. 

Мени је први пут да гледам целу серију. Зато сам решио да одробијам и пету сезону.

• 5 years later...
Posted

Cini mi se da je ovo dobro vreme za novo gledanje (prvi put sam stigao do polovine cetvrte sezone).:happy:

Posted

repriziraju na Diva kanalu pa ponekad bacim pogled...ali taj kanal ima puno reklama pa ga ugl izbegavam..

Posted

Uf odlična ideja, hvala što ste ovo izvukli iz naftalina. Nisam gledao inače.

Posted
48 minutes ago, ivy said:

repriziraju na Diva kanalu pa ponekad bacim pogled...ali taj kanal ima puno reklama pa ga ugl izbegavam..

Ubijaju sa reklamama ili sam se razmazio gledanjem serija na netu.:rolleyes:

• 4 years later...
Posted

Odgledah na kraju sve, fenomenalna serija, čak i poslednja sezona nije toliko loša koliko se pisalo, mada je meni treća sezona i dalje najbolja.

Voleo bih neku novu sci fi seriju da pogledam kao što je bila Expanse, snimi se jedna takva na svakih pet, šest godina.