September 19, 201311 yr Kvalitet opada samo u poslednjoj sezoni, pre toga je na nivou, uz povremene padove, ali bogami i uspone.
August 14, 201410 yr Kvalitet opada samo u poslednjoj sezoni, pre toga je na nivou, uz povremene padove, ali bogami i uspone. Абрамс кад се ухвати постапокалиптичних светова то збиља не личи ни на шта. Пета сезона је гора од Револуције за класу.
August 14, 201410 yr Абрамс кад се ухвати постапокалиптичних светова то збиља не личи ни на шта. Пета сезона је гора од Револуције за класу. Treba ignorisati petu sezonu. Ja sam skoro ponovo odgledao sa uzivanjem celu seriju, ali nisam imao zivaca za 5 sezonu.
August 14, 201410 yr Treba ignorisati petu sezonu. Ja sam skoro ponovo odgledao sa uzivanjem celu seriju, ali nisam imao zivaca za 5 sezonu. Мени је први пут да гледам целу серију. Зато сам решио да одробијам и пету сезону.
March 24, 20205 yr Cini mi se da je ovo dobro vreme za novo gledanje (prvi put sam stigao do polovine cetvrte sezone).
March 24, 20205 yr repriziraju na Diva kanalu pa ponekad bacim pogled...ali taj kanal ima puno reklama pa ga ugl izbegavam..
March 24, 20205 yr 48 minutes ago, ivy said: repriziraju na Diva kanalu pa ponekad bacim pogled...ali taj kanal ima puno reklama pa ga ugl izbegavam.. Ubijaju sa reklamama ili sam se razmazio gledanjem serija na netu.
November 20, 2024Nov 20 Odgledah na kraju sve, fenomenalna serija, čak i poslednja sezona nije toliko loša koliko se pisalo, mada je meni treća sezona i dalje najbolja. Voleo bih neku novu sci fi seriju da pogledam kao što je bila Expanse, snimi se jedna takva na svakih pet, šest godina.