Jump to content
IGNORED

FRINGE

melankolic

Recommended Posts

Posted
Realno™, stvar koja najvipše meni smeta što se tiče ozbiljnosti je ta što se Olivija javlja na touch screen u rukavicama. Je l' to uopšte moguće?
zajebavash se? :D za sluchaj da ne - na nekim telefonima jeste. a postoje i rukavice za touch screen (ne zajebavam se :D).
  • Replies 924
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

162

• pp34

103

• Lrd

87

• gervasius twinkleminkleson

85

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Realno™, stvar koja najvipše meni smeta što se tiče ozbiljnosti je ta što se Olivija javlja na touch screen u rukavicama. Je l' to uopšte moguće?
:rolf::ajde: Ja sam čak uspela da pošaljem poruku kucajući u vunenim rukavicama :P
Posted

Pu onda sva touchscreen govna koja su mi prošla kroz urukavičene ruke! angry.gif

• 3 weeks later...
Posted

..da li se čitava treće sezona vrti oko teme dva , paralelna sveta?

Posted

..da li se čitava treće sezona vrti oko teme dva , paralelna sveta?

Aha
  • 2 weeks later...
Posted

28. septembra pochinje poslednja sezona...

Posted

Vala, vreme je da završavaju polako.Ako useru s nekim glupim krajem, k'o Lost, onda sve u...

Posted

pa vec su usrali... sto se mene tice, usrali su koliko i lost... cak je lost i bolji

Posted

Ne mogu da useru kao Lost, iz prostog razloga sto Fringe nikad nije bio ni blizu dobar kao Lost.

Posted

Ja uopšte ne vidim zašto ima nastavak. Sve se završilo. Šta još ima da se snima. Bzv.

Posted

Koje govno od epizode #19 :isuse:Prvo sam je greskom preskocio i odgledao #20 a onda se vratio kao idiot da provjerim... fuj.

• 1 month later...
Posted (edited)
Ne mogu da useru kao Lost, iz prostog razloga sto Fringe nikad nije bio ni blizu dobar kao Lost.
Lost je u odnosu na fringe golo govance (znam, preterujem malo, ali uvek mi je simpa hejtovati lost :D), a pri tom, Fringe nije ništa posebno, zanimljiv i to je to.Elem, ne znam da li je John Noble dobio neke nagrade za ovo što prikazuje u frindžu, ali čovek jebeno odvaljuje svaki sekund koji je na ekranu. Nem reči, stvarno. Edited by Glas RazumaN
Posted

Dobio je Saturn nagradu. Realno trebalo je sve moguće i nemoguće televizijske nagrade da pokupi. Takva gluma se retko viđa.

Posted
Lost je u odnosu na fringe golo govance (znam, preterujem malo, ali uvek mi je simpa hejtovati lost :D), a pri tom, Fringe nije ništa posebno, zanimljiv i to je to.
Meni je simpaticno kad bilo o Lostu ili o Fringeu u negativnom kontekstu govori neko ko voli Dextera ;)
Posted

Što ga ne bi voleo? Što ubija ljude? Pa to je samo serija... :)