Teixeira Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Realno™, stvar koja najvipše meni smeta što se tiče ozbiljnosti je ta što se Olivija javlja na touch screen u rukavicama. Je l' to uopšte moguće?zajebavash se? :D za sluchaj da ne - na nekim telefonima jeste. a postoje i rukavice za touch screen (ne zajebavam se :D).
Arkadija Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Realno™, stvar koja najvipše meni smeta što se tiče ozbiljnosti je ta što se Olivija javlja na touch screen u rukavicama. Je l' to uopšte moguće? Ja sam čak uspela da pošaljem poruku kucajući u vunenim rukavicama :P
Lrd Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Pu onda sva touchscreen govna koja su mi prošla kroz urukavičene ruke!
Sir Oliver Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 ..da li se čitava treće sezona vrti oko teme dva , paralelna sveta?
Arkadija Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 ..da li se čitava treće sezona vrti oko teme dva , paralelna sveta? Aha
ion Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Vala, vreme je da završavaju polako.Ako useru s nekim glupim krajem, k'o Lost, onda sve u...
pp34 Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 pa vec su usrali... sto se mene tice, usrali su koliko i lost... cak je lost i bolji
gervasius twinkleminkleson Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Ne mogu da useru kao Lost, iz prostog razloga sto Fringe nikad nije bio ni blizu dobar kao Lost.
CZBG Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Ja uopšte ne vidim zašto ima nastavak. Sve se završilo. Šta još ima da se snima. Bzv.
Feindouno Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Koje govno od epizode #19 :isuse:Prvo sam je greskom preskocio i odgledao #20 a onda se vratio kao idiot da provjerim... fuj.
Mil@n Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 (edited) Ne mogu da useru kao Lost, iz prostog razloga sto Fringe nikad nije bio ni blizu dobar kao Lost.Lost je u odnosu na fringe golo govance (znam, preterujem malo, ali uvek mi je simpa hejtovati lost :D), a pri tom, Fringe nije ništa posebno, zanimljiv i to je to.Elem, ne znam da li je John Noble dobio neke nagrade za ovo što prikazuje u frindžu, ali čovek jebeno odvaljuje svaki sekund koji je na ekranu. Nem reči, stvarno. Edited August 4, 2012 by Glas RazumaN
copkillah Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Dobio je Saturn nagradu. Realno trebalo je sve moguće i nemoguće televizijske nagrade da pokupi. Takva gluma se retko viđa.
gervasius twinkleminkleson Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Lost je u odnosu na fringe golo govance (znam, preterujem malo, ali uvek mi je simpa hejtovati lost :D), a pri tom, Fringe nije ništa posebno, zanimljiv i to je to.Meni je simpaticno kad bilo o Lostu ili o Fringeu u negativnom kontekstu govori neko ko voli Dextera ;)
Mil@n Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Što ga ne bi voleo? Što ubija ljude? Pa to je samo serija... :)
Recommended Posts