Jump to content
IGNORED

FRINGE

melankolic

Recommended Posts

Posted

Konačno se vratila i ova serija.Epizoda koja objašnjava odkuda Piter iz one dimenzije u ovoj našoj, mada smo to već znali, lepo je kad imaš pred sobom sve detalje.Posle ovoga me ne bi čudilo da se u nekoj od narednih epizoda pojavi Volter II u potrazi za svojim sinom :P . To spajanje paralelnih svetova postaje opsesija JJ Abramsa.

• Replies 924
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

162

• pp34

103

• Lrd

87

• gervasius twinkleminkleson

85

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

objasnjava i kako je nina ostala bez ruke. sem toga, ubacuje se jos jedan rovac u celu pricu -

peter je vazan i mora da prezivi.

sve u svemu, malo smor epizoda, ali je bitno da je pauza konacno gotova.

Posted

da se ne ponavljam ali ... malo mi je lose osmisljena ta paralelni svemir™ prica ... other side je kao do jaja naprednija i sve ali walter sa ove strane je skuzio da postoje paralelni svetovi i cak uspeo da predje u drugi dok ovom druogm takvo nesto nije ni palo na pamet ... da ne pricamo kako je od otmice™ do sad proslo 25 godina, kako je walteru II zena rekla da je dosao walter i odveo mu sina i nikad se nije vratio ... sad ce jos da me ubede da je ovom naprednom trebalo 25 godina da figure out sta se zapravo dogodilo ... ako je vec sve toliko identicno u ALTERNATIVNOM svetu, kako je onda ovo moguce. i ta cela prica .. zar ne bi alternative universe zaista trebalo da bude alternative ... tipa walter je pekar a ne naucnik jer je u petoj godini zivota umesto spanaca pojeo krompir pire ...

Posted (edited)

meni je kul epizoda. jes malo, kakobireko, smotano napravljena ta prica o spasavanju petera, ali dobro. meni je dovoljno sto je walter bio u centru paznje da bude zabavno :)

zar ne bi alternative universe zaista trebalo da bude alternative ... tipa walter je pekar a ne naucnik jer je u petoj godini zivota umesto spanaca pojeo krompir pire ...
zasto? ne radi se o bizzaro world-u, vec paralelnom univerzumu. nije da ista znam o paralelnim univerzumima, though :Dsci fi serija je u pitanju, treba samo prihvatiti 'pravila' kakvim su ih postavili u seriji, i [manje ili vise] uzivati.plus, ima josh do kraja ove sezone + cijela sledeca, ne znamo mi sta ce walternative da uradi na vracanju sina, mozda se ispostavi da je upravo on iza ovog napada alternativnog univerzuma na nashedit: back to the future starring eric stoltz :D Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

Meni bi bilo logicno da je Walternate glavni bad guy, ali ocigledno je da je drugaciji...U paralelnom univerzumu Peter daje srebrni dolar majci a ne Walternatu, tako da nemaju isti odnos.Interesantna serija

Posted
mozda se ispostavi da je upravo on iza ovog napada alternativnog univerzuma na nash
Sigurno će u nekom momentu, recimo u poslednjoj epizodi ove sezone, biti susret dva Voltera, a Piter bira kome će se "carstvu privoleti" :lol:
  • 3 weeks later...
Posted

omfg pa ova epizoda je bila briljantna ... niko ne prati ?!mr secretary je garant walter II glavom i bradom

Posted

I meni je prvo Volter pao na pamet.

Posted

Fenomenalna epizoda. Mr secretary je 100% Volter II, ima staračku ruku. Biće gusto do kraja. Da li je tačno da će biti i 3. sezone?

Posted
Fenomenalna epizoda. Mr secretary je 100% Volter II, ima staračku ruku. Biće gusto do kraja. Da li je tačno da će biti i 3. sezone?
Nisam siguran da sam negde procitao da je sigurno. Verovatno hoce... ipak je J.J. u pitanju.
Posted

mr secretary je sigurno walternate, zato mu je onaj shapeshifter rekao sorry na samrti, mislio je da je nazad u svom univerzumu i da razgovara sa svojim nadredjenim.super epizoda.

Posted

hah, tek sad odgledah. anna torv pojebana u 5. epizodi pacifika :D :Hail:

Posted

Ok, ajde ipak prvo Fringe! laugh.gif

Posted

So the Fringe team is watching the broadcast as a part of their investigation and you see the screen flicker and flashes of the ALT world broadcast appear. Of course fans have screencapped those moments and well guess what? We get a quick look at the LOST deleted scene from Season 1 with Claire and the Pilot Seth at the airport before flight 815.Fringe218_LOST+EE2.JPG:)