mlatko Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Koji vam je najbolji pelinkovac? Gorko mi je najbolja žestina, mazohizam a ne moš puno popitiInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
zorglub Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Nekada (davno) sam umeo i po litru da stučem, povremeno, bez (kratkotrajnih) vidljivih posledica. Onda sam prestao, delom jer mi se smučilo, a posle jer mi je predočeno kakva hemija je u pitanju. U poslednje vreme uzmem 1 da ne ispadnem baš kompletna sojka pri nazdravljanju jer na mene ionako ne utiče. Takovo mi je bio bolji od gorkog lista, a Badelov odvratan. Ako postoji neka ogranskatm varijanta, slušam. 1
kud u maglu Simoviću Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 jagermeister, ako uopšte mogu da se stave u istu ravan
mlatko Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Jäger mi je presladak, nešto kao Montenegro ali možda malo bolji, konzistentniji. Gorki list mi je ostao u dobrom sećanju pa ću sad da uzmem litru. Simexov Subotički sam zadnjeg probao i nije loš, traje a fino legne. Fernet Branca mi je ovde top, Unicum nisam odavno gustirao. Obadva 40° Imače mi je čudna razlika u npr. orahovači, ovde prave liker gust i sladak (nocino) a nisam video rakiju. Sličan crni liker (isto sa digestivnim svojstvima) od liquirizije, ili Genziana od jednog korena biljke sa planina Apenina... 1
zorglub Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 49 minutes ago, mlatko said: Jäger mi je presladak Isto. Zaboravih da kažem, Underberg mi je super, ali ja ga pijem od 11e-12e godine kao rešenje za stomačne situacije, što je uslovilo negativan refleks naiskap ispijanja bočice. Negativan, kažem - jer mi je ipak preskup za casual opijanje. 1
askeladden Posted November 28, 2021 Posted November 28, 2021 12 godina kajsijevaca.Uzeo na Tesli.Da li je neko vec probao?
maheem Posted November 28, 2021 Posted November 28, 2021 (edited) Bang for a buck, za 33e jako dobar. Super klasika, da je malo jeftiniji uzimao bih ga češće. Four Roses je zapravo bang for a buck, najbolji kombo ukusa i cene. Edited November 28, 2021 by maheem 1
banecare1 Posted November 28, 2021 Posted November 28, 2021 je four roses odlican, ali moj glas za najbolji kombo jamesonu 1
nisam ja Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 ne volim ni njih nešto da gledam kad žderu. samo kad piju. klasično odbijanje. i ona mačka™ sa svojim smehom. ko da je neko pisao epizodu.
maheem Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 30 minutes ago, nisam ja said: ne volim ni njih nešto da gledam kad žderu. samo kad piju. klasično odbijanje. i ona mačka™ sa svojim smehom. ko da je neko pisao epizodu. Dobri su Ciklotronci kod Rackovića na čuvenom čuburskom ajmokacu: 1
nisam ja Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 dobra montaža. al kad spira uljem senf s nokta. 1
pacey defender Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 1 hour ago, nisam ja said: ne volim ni njih nešto da gledam kad žderu. samo kad piju. klasično odbijanje. i ona mačka™ sa svojim smehom. ko da je neko pisao epizodu. kakav bre prvi srpski viski, zna se sta je prvi i prviji srpski viski - koprodukcija Rubina i BIPa.
nisam ja Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 vidi se da nisi pratio. čovek je lepo objasnio. na akciznoj markici piše slovo P, a takvu samo on dobija. 😂 1
Recommended Posts