February 13, 20214 yr Nope, ja uopšte i ne pijem često, ali voleo bih da probam japanske. Samo nisam mogao da ne stavim fokin Rona Kartera. Odgledao ostatak, razvukoh osmeh kad ugledah Gadd-a.
September 24, 20213 yr Pitaju braća Turci gde u centru Beograda može da se kupi dunja od Podrum Pevca. Probali je prošli put i samo o njoj pričali jedno tri meseca.
October 9, 20213 yr skoro sam dobio par meni novih pica na poklon francuski konjak za japansko trziste. vrlo dobar, ako naletim negde uzecu da imam u kuci drugi poklon je bugarska rakija. loza, a slatka i sa aromom vanile. eno je stoji u baru i pitanje je kada ce se popiti, jer meni bas ne ide, a ne mogu gostima da nudim svasta. usra ga bratko bas.
October 9, 20213 yr pre neki dan dobio ovo na poklon upravo probam i uzivam. ne secam se da sam pio lepsi blend u zivotu. blizu mu je nikka pre nego sto se pokvarila al ovaj mi je ipak lepsi. da li mi je lego u pravom trenutku ili je zaista tolko dobar, nemam pojma - al izuva.
October 17, 20213 yr Ajd sad i ti sa tim "ukus voća na zadnjem nepcu", pa da se roknem tačno... ... Shiit has hit the fan
October 17, 20213 yr Ajd sad i ti sa tim "ukus voća na zadnjem nepcu", pa da se roknem tačno... ... Shiit has hit the fanŠta, hoćeš da.kažeš da ti ne osećaš taj plagi ukus voća i hrasta na zadnjem nepcu? [emoji44]
October 17, 20213 yr [mention=1038]renne[/mention] casica ti prava uciteljska elem na[emoji769] Metrovu Teachers od kile 1200 din. A kakva druga mož' da bidne
October 24, 20213 yr Not my cup of tea...pitak, vanilast i ne previše sladunjav, aftertejst potpuno drugačiji, biljni, što je zanimljivo al sveukupno nije neka zabava.