Dr Arslanagić Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Da li bi zaista pio viski koji je pravio Navip?
askeladden Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Da li je neko probao Gruzijski konjak, ili iz Jermenije? Nesto ih razgledam na netu, cene su ok.Kakvi su u odnosu na Francusku konfekciju tipa Hennessy VSOP i slicno?
Gospodin Slucaj Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 moja roditeljka pravi u staklenoj tegli i sa šećerom koji se topi na suncu elem dobio sam žutu osu na poklon isprva mi se činilo kao najbolji alkohol evaaa ali na drugu treću loptu - onako ima i nekog trunja čak šta bi to moglo biti?
Haralampije Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 moja roditeljka pravi u staklenoj tegli i sa šećerom koji se topi na suncu pozdravite vasu mamu i recite joj da proba umesto secera da stavi med, ukusnije i zdravije
Gospodin Slucaj Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 znala je i za taj recept ne znam zašto je napravila sa šećerom probao sam sa medom baš jak ukus meda ima i to mi se sviđa
Haralampije Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 pa da, kad jednom probas sa medom, posle ti ona sa secerom dodje ko trt vodica :)
Sestre Bronte Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Orahovaca u nastajanju nabavi staklene balone za ovu namenu
Sestre Bronte Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 termalna razgradnja je objektivan problem u kombinaciji sa rastvaračem koji je unutra, ne kažem da se truješ ne znam ni ja koliko, ali ne bih ga upotrebljavao ukoliko je potrebno sunčanje
Haralampije Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 hm, ubedio si me da odem do kuma, on ima staklenih balona koji mu zvrje prazni
Haralampije Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 probao i tako, meni bolje kad su celi,cini mi se da rakija bude mutnija ako se seku po pola
J-♣ Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Može i da se buši oraščić. Ja modifikovao malu viljušku tako što sam dooštrio vrhove pa onda 4 rupe odjednom bušim i tako 4 puta sa svih strana. PVC rukavice preporuka, može šaka koja pridržava oraščić u pvc kesu, ali treba biti pažljiv. Sok iz orahove ljuske koji dospe na kožu ne skida se, a ostavlja tamne fleke, limunova kiselina malo ga izbledi, tek posle desetak dana kad se koža prirodno "ishaba" fleka nestaje. Stakleni baloni (ja koristim veće tegle) + okretanje jednom nedeljno - daje odličan rezultat na kraju leta.
Recommended Posts