wall Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Pravim reda u brlogu za alkohol i nađem ovo: https://wineshop.bg/product/2464?brand=%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81+63 Šta je to, kako došlo nemam pojma. OK loza, ali ima li smisla to nekome ponuditi kao lozu ili da je frljnem?
stajebrebilo Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 skenderbeu ili vinjak xo. Skenderbeg bih vrlo rado probao kad bih mogao doci do njega, nisam nigde video u prodaji. Moje pitanje se odnosilo prvenstveno na one premijum marke konjaka koje postoje u ponudi.
Dr Arslanagić Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Nek ti neko donese iz CG, tamo ima svuda.
stajebrebilo Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Nek ti neko donese iz CG, tamo ima svuda. tnx
stajebrebilo Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Bio u nabavci danas, obican i vs vinjak ista cena ?! 740 dindzi... Ima li nekog sa iskustvom ispijanja onih premijum konjaka da kaze koju ?
kenta Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Vinjak 5 kad sam poslednji put pio bio je odličan, doduše ima tome par godina, a nije skuplji od 1500 din. Od stranih, sa Henesijem nema greške.
kud u maglu Simoviću Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 seljaci, ovo pijemo mi samuraji
Zdravko Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Mozete li da napisete gde ima da se kupi taj eliksir brace Tomašević? Ili pošto sam skoro čitao intervju sa Krstajićem i njegovim novim biznisom, koju o rakiji Hubert? Nekako me bilo sramota ovih prazničnih dana što nisam imao neku kvalitetnu radžu da poslužim gostima, al da je opet u cenovnom rangu ispod gorde, negde do 1600, jer se ipak moraju kupovati i druge stvari u ovom periodu... Skoro sam kod nekog probao i neku rakiju sa crnom etiketom na kojoj je pisalo breskovača, a ispod da je kontroliše poljoprivredni fax u Zemunu, al ne prikupih dovoljno info, sem šturih da se tu negde može i pazariti, valjda neko burence je prodajni objekat, da nije možda neko imao iskustva ili čuo nešto o toj. Takođe idealno bi bilo da su lokacije gde se mogu pazariti centar ili Vračar, komanda i munze mi baš nisu usput. ????
Recommended Posts