Jump to content
IGNORED

žestina

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

skenderbeu ili vinjak xo.

Skenderbeg bih vrlo rado probao kad bih mogao doci do njega, nisam nigde video u prodaji. Moje pitanje se odnosilo prvenstveno na one premijum marke konjaka koje postoje u ponudi.

Posted

Nek ti neko donese iz CG, tamo ima svuda.

Posted

Nek ti neko donese iz CG, tamo ima svuda.

tnx

Posted

Bio u nabavci danas, obican i vs vinjak ista cena ?! 740 dindzi... Ima li nekog sa iskustvom ispijanja onih premijum konjaka da kaze koju ?

Posted

Vinjak 5 kad sam poslednji put pio bio je odličan, doduše ima tome par godina, a nije skuplji od 1500 din.

Od stranih, sa Henesijem nema greške. 

Posted

seljaci, ovo pijemo mi samuraji

:Hail:

• 2 weeks later...
Posted

Mozete li da napisete gde ima da se kupi taj eliksir brace Tomašević? Ili pošto sam skoro čitao intervju sa Krstajićem i njegovim novim biznisom, koju o rakiji Hubert? Nekako me bilo sramota ovih prazničnih dana što nisam imao neku kvalitetnu radžu da poslužim gostima, al da je opet u cenovnom rangu ispod gorde, negde do 1600, jer se ipak moraju kupovati i druge stvari u ovom periodu... Skoro sam kod nekog probao i neku rakiju sa crnom etiketom na kojoj je pisalo breskovača, a ispod da je kontroliše poljoprivredni fax u Zemunu, al ne prikupih dovoljno info, sem šturih da se tu negde može i pazariti, valjda neko burence je prodajni objekat, da nije možda neko imao iskustva ili čuo nešto o toj. Takođe idealno bi bilo da su lokacije gde se mogu pazariti centar ili Vračar, komanda i munze mi baš nisu usput. ????

Posted

Zariceva dunja :Hail:

Gruzanska nit :Hail:

Al skupo u pm :cry: