December 17, 20195 yr i da se njime zahvata humus ko kasikom. i ono moje, temeljac za kuvana jela. italija kuva na zelenom celeru, ne na belom.
December 17, 20195 yr 6 hours ago, *edited by mod said: Ok moja greska, u pitanju su zeleni stapici celera, a ne koren. a njih mozes seckati u supe/corbe/stjuove raznih vrsta..
December 17, 20195 yr 7 hours ago, *edited by mod said: Ok moja greska, u pitanju su zeleni stapici celera, a ne koren. idu i u stir-fry
December 17, 20195 yr On 15.12.2019. at 12:00, gospa buba said: ne jedu se peteljka, semenke i kora sent from bubamoto Neki poseban razlog? Ne ljustim ih odavno, samo naseckam na kolutove, ukljucujuci i semenke. Cak i lepse izgleda sa semenkama i prijatno krcka dok se zvace.
December 17, 20195 yr 7 hours ago, *edited by mod said: Ok moja greska, u pitanju su zeleni stapici celera, a ne koren. napravi neki dip, pa umaci i jedi tako ili ovo sto je darling rekla. celer je dobra podloga.
December 31, 20195 yr imam neka jagnjeća rebra sa labušinom, usoljena, šta na kako i koliko da im radim u pogledu rerne?
December 31, 20195 yr Operi, pa u tepsiju, pa podlij sa malo vode i piva, dodta malo ruzmarina ako imaš, malo bibera pa poklopi folijom. Pa sat pod folijom, sat otkriveno
December 31, 20195 yr imam neka jagnjeća rebra sa labušinom, usoljena, šta na kako i koliko da im radim u pogledu rerne?Pa jel to sušeno? Jbga to onda ne vredi u relnu, ako nisu sušena onda na klocne od šangarepe i luka i krompira pana 180 jedno sat sat ipo al bolje pitaj @renne ... Shiit has hit the fan...
December 31, 20195 yr rene chime da punim pile? i da li uopshte? [emoji38]ol:sent from bubamotoAko imaš prebranac al da je gotov ili onaj polugotov suljpa iz konzerve, a možeš i lebom.A možeș i pile na pivsku flajku uspravno... ... Shiit has hit the fan...
January 1, 20205 yr a otishlo je u papirnu kesu marinirano nenapunjeno. mrzi me da zivim, a ne da kuvam vishe i jedem sent from bubamoto