darling Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 i da se njime zahvata humus ko kasikom. i ono moje, temeljac za kuvana jela. italija kuva na zelenom celeru, ne na belom.
ivy Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 6 hours ago, *edited by mod said: Ok moja greska, u pitanju su zeleni stapici celera, a ne koren. a njih mozes seckati u supe/corbe/stjuove raznih vrsta..
Ras Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 Štapići celera mogu se puniti začinjenim (krem) sirom. Waldorf salata.
Frile Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 7 hours ago, *edited by mod said: Ok moja greska, u pitanju su zeleni stapici celera, a ne koren. idu i u stir-fry
Venom Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 On 15.12.2019. at 12:00, gospa buba said: ne jedu se peteljka, semenke i kora sent from bubamoto Neki poseban razlog? Ne ljustim ih odavno, samo naseckam na kolutove, ukljucujuci i semenke. Cak i lepse izgleda sa semenkama i prijatno krcka dok se zvace.
precog Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 7 hours ago, *edited by mod said: Ok moja greska, u pitanju su zeleni stapici celera, a ne koren. napravi neki dip, pa umaci i jedi tako ili ovo sto je darling rekla. celer je dobra podloga.
mire Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 imam neka jagnjeća rebra sa labušinom, usoljena, šta na kako i koliko da im radim u pogledu rerne?
renne Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 Operi, pa u tepsiju, pa podlij sa malo vode i piva, dodta malo ruzmarina ako imaš, malo bibera pa poklopi folijom. Pa sat pod folijom, sat otkriveno
Frank Pembleton Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 imam neka jagnjeća rebra sa labušinom, usoljena, šta na kako i koliko da im radim u pogledu rerne?Pa jel to sušeno? Jbga to onda ne vredi u relnu, ako nisu sušena onda na klocne od šangarepe i luka i krompira pana 180 jedno sat sat ipo al bolje pitaj @renne ... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 rene chime da punim pile? i da li uopshte? [emoji38]ol:sent from bubamoto
renne Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 Jedino mi limun pada na pametIli kombinacija džigerice, pečuraka i pirinča
Frank Pembleton Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 rene chime da punim pile? i da li uopshte? [emoji38]ol:sent from bubamotoAko imaš prebranac al da je gotov ili onaj polugotov suljpa iz konzerve, a možeš i lebom.A možeș i pile na pivsku flajku uspravno... ... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted January 1, 2020 Posted January 1, 2020 a otishlo je u papirnu kesu marinirano nenapunjeno. mrzi me da zivim, a ne da kuvam vishe i jedem sent from bubamoto
Recommended Posts