*edited by mod Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Jel koristio neko eros pisto za bilo šta što nije gulaš ? Ja sam doneo teglu toga i krema od belog luka , ali mi od primene samo pada na pamet gulaš ili dodatak uz roštilj. Sent from my H3213 using Tapatalk
triple_nippled Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 (edited) tu kremu od belog luka sam kupio i ne znam ni sam na sta sam potrosio mali deo, dok ostatak nisam bacio cinilo mi se kao dobra kupovina. eros pista koristio kao marinadu za piletinu. naravno umereno. za riblju corbu, ali to moze isto pod gulas. mesao sa kikirikijem. e da, koristio ga i za dresing za kupus salatu. imam sad neki haragos pista koji je 4x ljuci, ali ga jos nisam otvorio. Edited November 15, 2018 by triple_nippled
gospa buba Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Jel koristio neko eros pisto za bilo šta što nije gulaš ? Ja sam doneo teglu toga i krema od belog luka , ali mi od primene samo pada na pamet gulaš ili dodatak uz roštilj. Sent from my H3213 using Tapatalkljutog pishtu? ja mazem i na hleb, sramim se priznati sent from bubamoto
*edited by mod Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Ljuti. Meni je super za uz cevape neke ili doradu pljeskavice mada to sve dosta retko jedem na gajbi.
kipo Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 Koliko mogu stajati u frizu junece snicle u marinadi (maslinovo ulje, origano, majcina dusica, sok narandze, biber, bijeli luk) ??
magnolia Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 Ja uvek potražim odgovor na slična pitanja ovde: https://stilltasty.com/.
ivy Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 ne vidim problem da bi mogle stajati danima zamrznute
kipo Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 Da, ali danas 5. dan u frizu, kontam da nece ovaj bluk da se uzegne ili stagod?
ivy Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 mene bi vise brinuo taj sok narandze....ali i on je zamrznut ..a svi procesi se zamrzavanjem usporavaju do zaustavljaju..
Frank Pembleton Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 Nenadano sam dobio 4 kakitm jabuke(ako se tako zove).E sad kako se to jede uopste?
gospa buba Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 Nenadano sam dobio 4 kakitm jabuke(ako se tako zove).E sad kako se to jede uopste?zavisi dal su zrele za jelo. ako su mekane na dodir (u rasponu od solidno do raspada) i tamno narandzaste, jedi odmah. ne jedu se peteljka, semenke i kora ako su svetle/tvrde, ostavi na terasi, na mestu gde mozesh da ih vidish, da ne zaboravite da imate. chekash dok se ne steknu gornji uslovi.sent from bubamoto
Indy Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 (edited) Meni to zvuči kao da je u pitanju parsimon? Edit tj. persimmon. To je (ako je to) mljac mlljac... ali ponekad se čeka po mesec i više da dođe u jedebilno stanje. Edited December 15, 2019 by Indy
Recommended Posts