June 15, 20177 yr probala sam orah u crnoj ovci i mora da je do mene jer me inace sladoled uopste ne uzbudjuje,tako ni ovo..ok,fino ima oraha ali blah i rumenko smuti od maline - mnjah necu vise pisati na ovoj temi.
June 15, 20177 yr probala sam orah u crnoj ovci i mora da je do mene jer me inace sladoled uopste ne uzbudjuje,tako ni ovo..ok,fino ima oraha ali blah i rumenko smuti od maline - mnjah necu vise pisati na ovoj temi. ne može tako, moraš da kažeš koji ti se sladoled sviđa (a da nije iz evrope)?
June 15, 20177 yr pa nijedan...evo npr pre,dok sam jela secer, mi se najvise svidjala Deltina Nirvana i to sam se castila i uzivala a proslog leta sam jela home made sladoled od smrznute banane sa raznim dodatcima(slatka pavlaka,urme,kokosovo mleko,kakao,rum..) inace me,poslednjih godina, od svih slatkisa najvise uzbudjuje voce
June 15, 20177 yr Upravo jedemo Štraus Harmoni (kikiriki + karamela), meni odličan. Bio mi je super i onaj Štraus Diplomat sa lešnikom, ali to se više ne može nigde pronaći.
June 15, 20177 yr Kad ja biram sladoled, nikad se ne hvatam za južno, šumsko ili bilo koje kiselkasto voće. Mora da bude lešnik, vanila, čokolada, sraćatela ili nešto tome slično. Od one smrznute vode (što je Rumenkom zovu) naježi mi se koža na leđima.
June 15, 20177 yr zamisli kakva slucajnost, ni ja nikad ne biram vocne, ne volim ih. ali ovaj sam probala (slucajno!) i iznenadila se da je odlican. mlecna jagoda, ne lici na konvencionalne vocne sladze.
June 16, 20177 yr ovo je zapravo vanila sa komadicima jagode, nije klasican vocni, ni ja nikad ne kupujem vocne ali ovo je nesto sasvim drugo..
June 16, 20177 yr da li je neko jeo ovde https://www.facebook.com/poslasticarnica.gelato.patisserie.coffee/ maršala birjuzova ...