ivy Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 probala sam orah u crnoj ovci i mora da je do mene jer me inace sladoled uopste ne uzbudjuje,tako ni ovo..ok,fino ima oraha ali blah i rumenko smuti od maline - mnjah necu vise pisati na ovoj temi.
Ras Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 probala sam orah u crnoj ovci i mora da je do mene jer me inace sladoled uopste ne uzbudjuje,tako ni ovo..ok,fino ima oraha ali blah i rumenko smuti od maline - mnjah necu vise pisati na ovoj temi. ne može tako, moraš da kažeš koji ti se sladoled sviđa (a da nije iz evrope)?
ivy Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 pa nijedan...evo npr pre,dok sam jela secer, mi se najvise svidjala Deltina Nirvana i to sam se castila i uzivala a proslog leta sam jela home made sladoled od smrznute banane sa raznim dodatcima(slatka pavlaka,urme,kokosovo mleko,kakao,rum..) inace me,poslednjih godina, od svih slatkisa najvise uzbudjuje voce
Reaktor Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 Upravo jedemo Štraus Harmoni (kikiriki + karamela), meni odličan. Bio mi je super i onaj Štraus Diplomat sa lešnikom, ali to se više ne može nigde pronaći.
darling Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 slazem se. steta sto nema vise ukusa u ponudi. taj od jagode je bas dobar.
Reaktor Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 Kad ja biram sladoled, nikad se ne hvatam za južno, šumsko ili bilo koje kiselkasto voće. Mora da bude lešnik, vanila, čokolada, sraćatela ili nešto tome slično. Od one smrznute vode (što je Rumenkom zovu) naježi mi se koža na leđima.
darling Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 zamisli kakva slucajnost, ni ja nikad ne biram vocne, ne volim ih. ali ovaj sam probala (slucajno!) i iznenadila se da je odlican. mlecna jagoda, ne lici na konvencionalne vocne sladze.
Čutura Posted June 16, 2017 Posted June 16, 2017 ovo je zapravo vanila sa komadicima jagode, nije klasican vocni, ni ja nikad ne kupujem vocne ali ovo je nesto sasvim drugo..
Frank Pembleton Posted June 16, 2017 Posted June 16, 2017 Flor gelato Italiano Kralja Milana 31 Belgrade, Serbia
Lezilebovich Posted June 16, 2017 Posted June 16, 2017 da li je neko jeo ovde https://www.facebook.com/poslasticarnica.gelato.patisserie.coffee/ maršala birjuzova ...
Frank Pembleton Posted June 16, 2017 Posted June 16, 2017 U maxiju 25% na sve inostrane sladoledeKoliko traje okasion?
Recommended Posts