korindjar Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 (edited) napisah vam na vocapu - overite anu, najtoplije preporuke za mlecnu kombinaciju koja bi za podlogu imala kugle sa visnjom (cokoseri, svarcvald i mozda jogurt visnja ako oces malo kiseline). to su najbolji sladoledi koje sam jeo u poslasticarnicama Edited April 6, 2010 by Hustler
nisam ja Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 setih se ja tvoje preporuke, no me je naziv poslasticharnice odbio :D, svi imamo svoje demone ...
Frank Pembleton Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 napisah vam na vocapu - overite anu, najtoplije preporuke za mlecnu kombinaciju koja bi za podlogu imala kugle sa visnjom (cokoseri, svarcvald i mozda jogurt visnja ako oces malo kiseline). to su najbolji sladoledi koje sam jeo u poslasticarnicamaGde je to?
korindjar Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 stojis ledjima okrenut mileticu i gledas u katedralu, ulica levo, 73m niz nju
ajgor Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 crkni!nego, neka obavestava kada neko vidi bilo kakvu spravu za spremanje sladoleda, sorbea i slicnog u ovo malo bg prodavnica elektricne robe sto prezivese ovaj belajIzgleda da je zaista poslednje vreme došlo, jerbo već godinama ne viđam ni onaj Filips koji sam kupio pre nego što se "Kraš" vratio u lokal u Rsavskoj gde je do tada bila radnja sa sitnim kućnim aparatima. Strahota je da više nigde nema modela poput negdašnjih Boschovih koji su se stavljali komplet u zamrzivač, pa lopatica meša sve dok se masa ne stegne taman koliko treba, lepo se čuje kada motor više ne može da vrti. Čak i pretraga po matičnim sajtovima fabrika baš ne daje rezultata.
darling Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 frikom grandisimo ekstra nugat je potpuno ludilo: sladoledi od lesnika, oraha i vanile, 2 vrste topljene cokolade, ungat krem, kuglice grilijaza, i tako dalje sto nisam uspela da prepoznam.
yolo Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 ungat !nego, u subotu sam pazario pistaco sladzu na kilo kod baccia. znaci to sto kosta 600 din kilo je nebeski sladoled u poredjenju sa svim industrijskim proizvodima....
pt 2.0 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 poslednja ljubav u sladoledgradu je bila nirvana sa karamelom...ali to nista nije prema decijim zaljubljivanjima u sladolede. moj razvojni put je isao na relaciji 1. sarenko2. rum koktel3. kapri4. cmok.
luba Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 juhu, novo otkrice: ice cream factory kantica!nasla sinoc u rodi na terazijama, ostala samo jedna cokolada koju sam maznula, ima i sumsko voce i vanila.zvanicno se zove porodicno pakovanje, ali se sigurno radi o nekoj porodici skromnih kapaciteta, jerbo sam uspela da smazem celu. (opravdanje mi je da ne smem da jedem cvrstu hranu jos uvek)to je valjda neka nova fabrika iz stare/nove pazove, rade po italijanskim receptima, samo porodicna pakovanja, ima navodno u svim lancima.
ajgor Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 juhu, novo otkrice: ice cream factory kantica!nasla sinoc u rodi na terazijama, ostala samo jedna cokolada koju sam maznula, ima i sumsko voce i vanila.zvanicno se zove porodicno pakovanje, ali se sigurno radi o nekoj porodici skromnih kapaciteta, jerbo sam uspela da smazem celu. (opravdanje mi je da ne smem da jedem cvrstu hranu jos uvek)to je valjda neka nova fabrika iz stare/nove pazove, rade po italijanskim receptima, samo porodicna pakovanja, ima navodno u svim lancima.Nadam se da im sladoledi nisu tako otužno preslatki kao što je većina Deltinih/Nestleovih, to je i razlog da i dalje preferiram Frikom dok ne napravim domaći :) Sem toga, 1 ogroman hejt za prošlogodišnji nestanak dvolitarskog pakovanja Twicea - đubrad to uredno i dalje imaju u Ledovom asortimanu, a ovde više ne.
decak Kejt Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 juhu, novo otkrice: ice cream factory kantica!...to je valjda neka nova fabrika iz stare/nove pazove, rade po italijanskim receptima, samo porodicna pakovanja, ima navodno u svim lancima.to su valjda oni bratici sto su lansirali marbo cips.valja li cemu?
batticuore Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 napisah vam na vocapu - overite anu, najtoplije preporuke za mlecnu kombinaciju koja bi za podlogu imala kugle sa visnjom (cokoseri, svarcvald i mozda jogurt visnja ako oces malo kiseline). to su najbolji sladoledi koje sam jeo u poslasticarnicamae hvala za ovo! nisam nikad probala njihov sladoled, cu da overim sto pre. mmmm, mlecna kombinacija sa visnja jogurtom i slicne varijacije...
Quizmaster Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 (edited) Strauss sladoled cheesecake (sa okusom sira i šumskog voća) je perverzija... Kakvi slasni zalogaji Cena je smešna - 190 dinara za kutiju. Edited April 28, 2010 by Quizmaster
SleeperSleep Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Strauss sladoled cheesecake (sa okusom sira i šumskog voća) je perverzija... Kakvi slasni zalogaji Cena je smešna - 190 dinara za kutiju.daj nemoj zezati... to veze sa sladoledom nema. imao sam osecaj kao da jedem plasticnu kantu.
Recommended Posts