September 20, 2025Sep 20 Sa Madagaskara u vasem domu u ogromnoj kolicini direktno iz Lidla po ceni od 400 dinara. Od takvih vrh
September 20, 2025Sep 20 Taj jedino konzumiram iz Lidla, inace je bio 700, a sad 400 dinara. Slatkocu ubijam time sto dodam saku dve smrznutih malina/kupina.Na neki nacin me podseca na domaci sladoled, povratak u detinjstvo kada se ta poslastica spremala u kuci u dva ukusa - vanila i cokolada. Edited September 20, 2025Sep 20 by Stela
September 20, 2025Sep 20 4 minutes ago, Stela said:Taj jedino konzumiram iz Lidla, inace je bio 700, a sad 400 dinara. Slatkocu ubijam time sto dodam saku dve smrznutih malina/kupina.Na neki nacin me podseca na domaci sladoled, povratak u detinjstvo kada se ta poslastica spremala u kuci u dva ukusa - vanila i cokolada.Super ideja. Jeste sladak vise nego sto volim. A ukus jeste domaci, zato mi se i dopao
September 21, 2025Sep 21 Skoro sam skrljao ovu gore burbon Vanilu i bila je ok, mada je ja nisam platio 400, onda bi mi bio još bolji :)Lidl je imao odličan sladoled sa ukusom slane karamele ali ne pamtim kada sam ga video. Porodično manje pakovanje... Bio je odličan i boga mi, solidno zarazan.
January 26Jan 26 Letos uživala u ovome+ još i ukus slana karamelaBilo ih ubosni u tropiku.Nabacila bar 3 kg zbog ove lepote
January 26Jan 26 1 hour ago, duda said:Letos uživala u ovome+ još i ukus slana karamelaBilo ih ubosni u tropiku.Nabacila bar 3 kg zbog ove lepote Pre neko veče na auto-putu, bilo nešto malo pre dva ujutru, ja u stanju ‘umreću ako sad ne pojedem sladoled’, gotovo, drama. Kad se ukaza McDonald’s-a znak samo što ne zapevah… Zamoli nas lik preko zvučnika da sačekamo malo. I čekamo i čekamo. “Hvala što ste čekali, izvolite.” Ja k’o iz topa krećem: “Sladoled sa karam_”, tu me prekide sa “Sladoled ne prodajemo posle 2”. Bilo je tačno 2:05
January 26Jan 26 Ja jako volim taj mekov sladoled, mada nisam ušla u mek ima 100 godinaNadam se da je još uvek dobar, tu mi je najveći problem bio za koji preliv da se odlučim Volim te pune, masne sladolede, zamrznute šećerne i ofarbane vodice baš ne mogu.
January 26Jan 26 Just now, duda said:Ja jako volim taj mekov sladoled, mada nisam ušla u mek ima 100 godinaNadam se da je još uvek dobar, tu mi je najveći problem bio za koji preliv da se odlučim Volim te pune, masne sladolede, zamrznute šećerne i ofarbane vodice baš ne mogu.Ja sam uvek karamel i čokoladu. I sinoć sam ga napokon pojela i došlo mi opet d’umrem, ovaj put od šećera Ne znam da li se promenila moja tolerancija na šećer ili su promenili recepturu, od sada samo jedan preliv uzimam.
January 26Jan 26 Ja sam oduvek jela samo sa jednim prelivom a sad mi se čini da bi mi i to bilo preslatko. Meni se definitivno promenila tolerancija na slatko. Edited January 26Jan 26 by duda
January 26Jan 26 U Meku sam na prelazu dva veka bio navucen na sladoled sa kafom. Tj kafu sa sladoledom, kako god. Ali ne verujem da to i danas imaju.
January 26Jan 26 42 minutes ago, Kampokei said:U Meku sam na prelazu dva veka bio navucen na sladoled sa kafom. Tj kafu sa sladoledom, kako god. Ali ne verujem da to i danas imaju. Izgleda da nema u stalnoj ponudi već da je deo neke promotivne.