Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sladoled

Featured Replies

Sa Madagaskara u vasem domu u ogromnoj kolicini direktno iz Lidla po ceni od 400 dinara.

Od takvih vrh )

IMG_20250920_090614.jpg

• Replies 2k
  • Views 214.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ma foliraža, neko kome su detinjstvo u sladolednom smislu obeležili 1 hladiša i rumenko odjednom postaje sladoledni somelije i ne jede sladoled nego đelatotm   moš mislit

• slepa živana
    slepa živana

ja kupila pre par dana kad sam se skrljala, da se častim da ne potonem u tešku potištenost, setim se da ga forumaši hvale... nije bio veliki izbor pa sam kupila neki čokolada, straćatela, nešto nešto

• banecare1
    banecare1

svidja se i meni, ali nije bilo da se kupi u kini, tako da sam pre 5-6 godina inicirao projekat da se pocne sa proizvodnjom . nasli partnera, naucili kineze da proizvode tvorog, dovukli deo opreme iz

Posted Images

Taj jedino konzumiram iz Lidla, inace je bio 700, a sad 400 dinara. Slatkocu ubijam time sto dodam saku dve smrznutih malina/kupina.

Na neki nacin me podseca na domaci sladoled, povratak u detinjstvo kada se ta poslastica spremala u kuci u dva ukusa - vanila i cokolada.

Edited by Stela

4 minutes ago, Stela said:

Taj jedino konzumiram iz Lidla, inace je bio 700, a sad 400 dinara. Slatkocu ubijam time sto dodam saku dve smrznutih malina/kupina.

Na neki nacin me podseca na domaci sladoled, povratak u detinjstvo kada se ta poslastica spremala u kuci u dva ukusa - vanila i cokolada.

Super ideja. Jeste sladak vise nego sto volim.

A ukus jeste domaci, zato mi se i dopao wub

Ja se vratio iz Hrvatske i sad patim što kod nas nema Linolada sladoled :(

Препорука за овај у Грчкој. И остали од овог произвођача су исто добри.

197925.jpg

ovo ce me u grob oterati

chuos.png

Skoro sam skrljao ovu gore burbon Vanilu i bila je ok, mada je ja nisam platio 400, onda bi mi bio još bolji :)

Lidl je imao odličan sladoled sa ukusom slane karamele ali ne pamtim kada sam ga video. Porodično manje pakovanje... Bio je odličan i boga mi, solidno zarazan.

• 4 months later...

Sladoled od Ruby cokolade u Crnoj ovci odlican wub

Letos uživala u ovome

941031.jpg

+ još i ukus slana karamela

Bilo ih ubosni u tropiku.

Nabacila bar 3 kg zbog ove lepote piggy

1 hour ago, duda said:

Letos uživala u ovome

941031.jpg

+ još i ukus slana karamela

Bilo ih ubosni u tropiku.

Nabacila bar 3 kg zbog ove lepote piggy

Pre neko veče na auto-putu, bilo nešto malo pre dva ujutru, ja u stanju ‘umreću ako sad ne pojedem sladoled’, gotovo, drama. Kad se ukaza McDonald’s-a znak samo što ne zapevah… Zamoli nas lik preko zvučnika da sačekamo malo. I čekamo i čekamo. “Hvala što ste čekali, izvolite.” Ja k’o iz topa krećem: “Sladoled sa karam_”, tu me prekide sa “Sladoled ne prodajemo posle 2”. Bilo je tačno 2:05 cry

Ja jako volim taj mekov sladoled, mada nisam ušla u mek ima 100 godina

Nadam se da je još uvek dobar, tu mi je najveći problem bio za koji preliv da se odlučim think

Volim te pune, masne sladolede, zamrznute šećerne i ofarbane vodice baš ne mogu.

Just now, duda said:

Ja jako volim taj mekov sladoled, mada nisam ušla u mek ima 100 godina

Nadam se da je još uvek dobar, tu mi je najveći problem bio za koji preliv da se odlučim think

Volim te pune, masne sladolede, zamrznute šećerne i ofarbane vodice baš ne mogu.

Ja sam uvek karamel i čokoladu. I sinoć sam ga napokon pojela i došlo mi opet d’umrem, ovaj put od šećera lol Ne znam da li se promenila moja tolerancija na šećer ili su promenili recepturu, od sada samo jedan preliv uzimam.

Ja sam oduvek jela samo sa jednim prelivom a sad mi se čini da bi mi i to bilo preslatko. Meni se definitivno promenila tolerancija na slatko.

Edited by duda

U Meku sam na prelazu dva veka bio navucen na sladoled sa kafom. Tj kafu sa sladoledom, kako god. Ali ne verujem da to i danas imaju.

42 minutes ago, Kampokei said:

U Meku sam na prelazu dva veka bio navucen na sladoled sa kafom. Tj kafu sa sladoledom, kako god. Ali ne verujem da to i danas imaju.

Izgleda da nema u stalnoj ponudi već da je deo neke promotivne.