August 29, 2025Aug 29 16 hours ago, morgana said:nemoj da si naivna, uvijek moze gore rumenko je bio zaledjeni sok ali sad nije ni to. prije par g su ga doradili navodnim dodatkom vocne pulpe i ujagodili ukus, nije mi bilo ok jer mi sluzi samo kao vremeplov ali realno nije bilo besmisleno. potom je prestao da dimi kad se izvadi iz omota, a to ne oprastam, a onda su mu sadrzaj srezali na golu vodurinu sa malo boje. zlikovci.udarila bih ti sve lajkove na ovaj post, ne mogu da se odlucim.
August 29, 2025Aug 29 43 minutes ago, Mel said:udarila bih ti sve lajkove na ovaj post, ne mogu da se odlucim.sestro u sladoledu. nama je najteze.
August 29, 2025Aug 29 1 minute ago, ordi said:A? Ne razumem. ☺️Sta ne razumes? Dzejson Mamoa koji reklamirao sladoled Nui. Konan, Akvamen, Kal Drogo. Jel ti sad jasno?
August 29, 2025Aug 29 3 minutes ago, shimpu said:Sta ne razumes? Dzejson Mamoa koji reklamirao sladoled Nui. Konan, Akvamen, Kal Drogo. Jel ti sad jasno?Ne gledam reklame.
August 29, 2025Aug 29 22 hours ago, Klara said:Zar dekstroza ne podiže šećer u krvi i to veoma brzo, koliko mi je poznato?Dekstroza ima astronomski glikemijski indeks, uzimaju je bodibilderi da im upali motore nakon velikog iscrpljenja, i da, skače insulin ko nenormalan.Vlakna braćo moja, samo vlakna.
September 17, 2025Sep 17 Ben & Jerry's co-founder Jerry Greenfield quits over soci...His resignation marks the latest development in a dispute with parent company Unilever.