August 27, 2025Aug 27 Sladoled pod imenom kacamak (nema u ponudi ali ce spremiti ako zatrazite). Cene pristojne. Poslasticarnica Kostana. Super je . Ja sam to tako alavo jela, sampita je odlicna, ne pitah, nadam se da je sladoled domaci Edited August 27, 2025Aug 27 by Sandradjer
August 28, 2025Aug 28 Ja sam ove godine pojeo vise sladoleda nego poslednje 3 zajedno. Na srecu se nije odrazilo na kilazu.Ovde su dosta podigli i kvalitet ali i cene.I i dalje su mi najbolji ukusi keks i malaga. Okrice godine mi je dinja koju sam iz neznanih razloga do sada zaobilazio.
August 28, 2025Aug 28 Mojoj kevi našli dijabetes pre dve godine, lakši tip. I pridržava se svega, pod kontrolom je skroz, ali jednom u mesec dana dobije napad želje za slatkišima. Jela Quattro pre dva meseca, izmerila šećer posle toga, kad ono nimalo nije skočio. Biće da u tom sladoledu nema više ni šećera, nego stavljaju ko zna kakve zaslađivače. Edited August 28, 2025Aug 28 by napadaj
August 28, 2025Aug 28 2 hours ago, napadaj said:Biće da u tom sladoledu nema više ni šećera, nego stavljaju ko zna kakve zaslađivače.Gledam Quatro čokoladu i Quatro Plazmu ispred mene, piše da u sastavu ima i šećer i dekstrozu.Voda, obrano mleko u prahu, šećer, dekstroza, kokosovo ulje, glukozni sirup, kakao sa redukovanim sadržajem masti, emulgatori (mono- i digliceridi masnih kiselina), stabilizatori (guma iz semena rogača, guar guma), aroma.Plazma:voda, obrano mleko u prahu, šećer, kokosovo ulje, preliv ukusa čokolade 5,5% (kondenzovano zaslađeno obrano mleko (obrano mleko, šećer), šećer, voda, kokosovo ulje, kakao prah smanjene masti, modifikovani skrob, so, stabilizator (trinatrijum-citrat)), preliv ukusa karamele 5,5% (glukozno-fruktozni sirup, kondenzovano zaslađeno mleko (mleko, secer ), glukozni sirup, voda, šećer, maslac, aroma, zgušnjivač (pektin), so, kiselina (limunska kiselina)), glukozni sirup, komadići Plazma keksa (pšenično brašno, šećer, maslac, sojino brašno, palmina mast, med, dekstroza, surutka u prahu, obrano mleko u prahu, so, emulgator (sojin lecitin), vitamini (vitamin C (L-askorbinska kiselina), niacin (nikotinamid), vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid), tiamin (tiamin-mononitrat)), mineral (elementarno gvožđe), aroma), dekstroza, emulgatori (mono- i digliceridi masnih kiselina), stabilizatori (guma iz semena rogača, guar guma), kakao prah smanjene masti, čokolada 0,05% (šećer, kakao masa, kakao maslac, emulgatori (sojin lecitin, E476), aroma), arome, boje (E150d, E160a).Jbš Frikom.Zar dekstroza ne podiže šećer u krvi i to veoma brzo, koliko mi je poznato?
August 28, 2025Aug 28 frikom je smece, a postao je tesko smece. bas mi je zao, voljela sam rumenka i coko moko iz ciste nostalgije i povremeno ih kupovala dok su bili samo smece ali ne i tesko smece.brend je svoju decenijama gradjenu poziciju, u doba kad je nostalgija i trend uz to sto je licni motiv za kupovinu, uspio da prokocka stednjom na sirovinama. budaletine.
August 28, 2025Aug 28 Bolero ftw, moj omiljeni sladoled ikada.11 minutes ago, Klara said:Gledam Quatro čokoladu i Quatro Plazmu ispred mene, piše da u sastavu ima i šećer i dekstrozu.Voda, obrano mleko u prahu, šećer, dekstroza, kokosovo ulje, glukozni sirup, kakao sa redukovanim sadržajem masti, emulgatori (mono- i digliceridi masnih kiselina), stabilizatori (guma iz semena rogača, guar guma), aroma.Plazma:voda, obrano mleko u prahu, šećer, kokosovo ulje, preliv ukusa čokolade 5,5% (kondenzovano zaslađeno obrano mleko (obrano mleko, šećer), šećer, voda, kokosovo ulje, kakao prah smanjene masti, modifikovani skrob, so, stabilizator (trinatrijum-citrat)), preliv ukusa karamele 5,5% (glukozno-fruktozni sirup, kondenzovano zaslađeno mleko (mleko, secer ), glukozni sirup, voda, šećer, maslac, aroma, zgušnjivač (pektin), so, kiselina (limunska kiselina)), glukozni sirup, komadići Plazma keksa (pšenično brašno, šećer, maslac, sojino brašno, palmina mast, med, dekstroza, surutka u prahu, obrano mleko u prahu, so, emulgator (sojin lecitin), vitamini (vitamin C (L-askorbinska kiselina), niacin (nikotinamid), vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid), tiamin (tiamin-mononitrat)), mineral (elementarno gvožđe), aroma), dekstroza, emulgatori (mono- i digliceridi masnih kiselina), stabilizatori (guma iz semena rogača, guar guma), kakao prah smanjene masti, čokolada 0,05% (šećer, kakao masa, kakao maslac, emulgatori (sojin lecitin, E476), aroma), arome, boje (E150d, E160a).Jbš Frikom.Zar dekstroza ne podiže šećer u krvi i to veoma brzo, koliko mi je poznato?Ko zna da li je tačno to što piše. Uglavnom, keva sad jede Quattro često i nema nikakav problem sa nivoom šećera.
August 28, 2025Aug 28 Od kupovnih, biram Ducale! :)Od Frikomovih ponekad uzmem Cmok i Kapri, ali više volim sladolede iz Lidla. Juče sam probala Frikomov Bananica sladoled...gospode bože, ogavno i otužno. Nisam pojela do kraja, dala sam drugu da dovrši taj pakao.
August 28, 2025Aug 28 Zaebite te industrijske, svi su smece, i ovi Nestle nisu bolji, ostane secer u ustima posle satima.Nisam znao sta je dobar sladoled dok nisam probao:Vrsac : Djordjevic 1854Subotica : Pelivan
August 28, 2025Aug 28 Pre neki dan uzeh Hagen Daz i bio je odličan. Barattolino nije bio odličan, ne preporučujem.