Zli Gli Posted August 4, 2023 Posted August 4, 2023 King harmony ili Magnum sa ukusom manga i jos dva ukusa pomesano, ne znam koji mi je bolji. 1
Sandradjer Posted August 4, 2023 Posted August 4, 2023 1 hour ago, Milosh76 said: Ne postoji nista bolje od gelata, nijedan sladoled nije ni prineti. Ako nadjes neki spanjolski dobar javljaj 1 hour ago, Zli Gli said: King harmony ili Magnum sa ukusom manga i jos dva ukusa pomesano, ne znam koji mi je bolji. Jel to frikom? Meni su svi frikom vestacki
Mil@n Posted August 4, 2023 Posted August 4, 2023 10 minutes ago, Sandradjer said: Meni su svi frikom vestacki sranje +1 1
Zli Gli Posted August 4, 2023 Posted August 4, 2023 Ja sam covek seljak, meni ta oba brutalno dobra jbg 1
Lezilebovich Posted August 4, 2023 Posted August 4, 2023 4 hours ago, Sandradjer said: Ako nadjes neki spanjolski dobar javljaj gelateriaromana.com 1
Sandradjer Posted August 4, 2023 Posted August 4, 2023 1 hour ago, Lezilebovich said: gelateriaromana.com Probacu, na slikama izgleda odlicno
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted August 4, 2023 Popular Post Posted August 4, 2023 2 hours ago, Zli Gli said: Ja sam covek seljak, meni ta oba brutalno dobra jbg ma foliraža, neko kome su detinjstvo u sladolednom smislu obeležili 1 hladiša i rumenko odjednom postaje sladoledni somelije i ne jede sladoled nego đelatotm moš mislit 9 6 1
Moonwalker Posted August 4, 2023 Posted August 4, 2023 (edited) Sta bese hladisa? Rumenko znam. Moji su bili bio Leni, Cmok, Kapri. Edited August 4, 2023 by Moonwalker 1
Lezilebovich Posted August 4, 2023 Posted August 4, 2023 (edited) 8 minutes ago, foto said: isto sta i rumenko, samo od kajsije. kad je bio satuelan hladisa ? Ja ga se uopste ne secam iz sredine 80ih ... isto frikomov ? Edited August 4, 2023 by Lezilebovich 1
kud u maglu Simoviću Posted August 4, 2023 Posted August 4, 2023 isto je startovao kad i rumenko, al je posle par sezona povučen. imao je lava za logo 2 1
villiem Posted August 4, 2023 Posted August 4, 2023 rumenko je valjda najbolji proizvod ikad ako se gledaju troskovi i ambalaza, ima 95% vode, vise od nas 1 4
kud u maglu Simoviću Posted August 4, 2023 Posted August 4, 2023 i svako je mogao da si ga priušti, uvek nisi se osetio prevarenim kao kad kupiš neko đubre od svislajona tačno si znao šta dobijaš za kintu i radio je posao, rashladi i digneš šećer. nema laži nema prevare 7
morgana Posted August 4, 2023 Posted August 4, 2023 (edited) frikom je sjebao rumenka i coko moko, najjednostavnije i najjeftinije sladolede na kojima maltene nije ni mogao vise da ustedi ali su bili simpa jer su pekabela i kupovala sam ih. e pa vise necu, ni na stane lice. ne razumijem zasto to rade. tj razumijem, maltene svi sanduci su njihovi. Edited August 4, 2023 by morgana 2
Recommended Posts