August 4, 20231 yr King harmony ili Magnum sa ukusom manga i jos dva ukusa pomesano, ne znam koji mi je bolji.
August 4, 20231 yr 1 hour ago, Milosh76 said: Ne postoji nista bolje od gelata, nijedan sladoled nije ni prineti. Ako nadjes neki spanjolski dobar javljaj 1 hour ago, Zli Gli said: King harmony ili Magnum sa ukusom manga i jos dva ukusa pomesano, ne znam koji mi je bolji. Jel to frikom? Meni su svi frikom vestacki
August 4, 20231 yr 4 hours ago, Sandradjer said: Ako nadjes neki spanjolski dobar javljaj gelateriaromana.com
August 4, 20231 yr 1 hour ago, Lezilebovich said: gelateriaromana.com Probacu, na slikama izgleda odlicno
August 4, 20231 yr Popular Post 2 hours ago, Zli Gli said: Ja sam covek seljak, meni ta oba brutalno dobra jbg ma foliraža, neko kome su detinjstvo u sladolednom smislu obeležili 1 hladiša i rumenko odjednom postaje sladoledni somelije i ne jede sladoled nego đelatotm moš mislit
August 4, 20231 yr Sta bese hladisa? Rumenko znam. Moji su bili bio Leni, Cmok, Kapri. Edited August 4, 20231 yr by Moonwalker
August 4, 20231 yr 8 minutes ago, foto said: isto sta i rumenko, samo od kajsije. kad je bio satuelan hladisa ? Ja ga se uopste ne secam iz sredine 80ih ... isto frikomov ? Edited August 4, 20231 yr by Lezilebovich
August 4, 20231 yr isto je startovao kad i rumenko, al je posle par sezona povučen. imao je lava za logo
August 4, 20231 yr rumenko je valjda najbolji proizvod ikad ako se gledaju troskovi i ambalaza, ima 95% vode, vise od nas
August 4, 20231 yr i svako je mogao da si ga priušti, uvek nisi se osetio prevarenim kao kad kupiš neko đubre od svislajona tačno si znao šta dobijaš za kintu i radio je posao, rashladi i digneš šećer. nema laži nema prevare
August 4, 20231 yr frikom je sjebao rumenka i coko moko, najjednostavnije i najjeftinije sladolede na kojima maltene nije ni mogao vise da ustedi ali su bili simpa jer su pekabela i kupovala sam ih. e pa vise necu, ni na stane lice. ne razumijem zasto to rade. tj razumijem, maltene svi sanduci su njihovi. Edited August 4, 20231 yr by morgana