kud u maglu Simoviću Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 uzeo ga i ja juče opet samo me je karakter poput mermera sprečio da sinoć vidim dno posude
Ptica trkacica Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Uopšte nisu razmišljali o nama slabog karaktera, pa da naprave veće pakovanje Nepravda. Frikom može da napravi pakovanja od 1.6, a oni samo ovu siću
Filozof manijak Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 U kojim trgovinama ima tog sladoleda? Baš da probam kad ga toliko hvalite...
Ptica trkacica Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 2 minutes ago, Filozof manijak said: U kojim trgovinama ima tog sladoleda? Baš da probam kad ga toliko hvalite... Maxi, Tempo 1
Mil@n Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 25 minutes ago, Ptica trkacica said: @Mil@n tebe krivim što sam se navadila na: Mora da stavljaju neku drogu unutra, nema drugog objašnjenja, ne bih ja inače, ja sam 1 karakter Od kad smo pričali o DukaleTU na topiku ponovo sam mu se i ja vratio, ja taj voćni tučem iz cuga i uopšte ne pomišljam da ga delim u dva dela. 2
Milosh76 Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Hvala Milanu za preporuku za Dukale..cokoladni je drasticno bolji od FrikomaSent from my 21081111RG using Tapatalk 1
Ptica trkacica Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Skuplja se polako fina baza obožavalaca Dukalea. Da sačekamo da Filozof i još poneko proba, pa možemo da organizujemo takmičenje ko može brže, bolje i više Dukalea da utamani. U stvari, bolje ne, nemate nikakve šanse protiv mene
Mil@n Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Mene jedan drugar zvao/zezao "mlin". Pa ti vidi ko ima šanse, a ko nema 1
Ratamahatta Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 28 minutes ago, Ptica trkacica said: Skuplja se polako fina baza obožavalaca Dukalea. Da sačekamo da Filozof i još poneko proba, pa možemo da organizujemo takmičenje ko može brže, bolje i više Dukalea da utamani. U stvari, bolje ne, nemate nikakve šanse protiv mene Sankcije na slatko su gotove, drste gace svi Kupicu sutra da probam i ovo i onaj s tiramisuom 1
Mil@n Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Izdao sam...Ali, samo zato jer je Dukale u mom Maxiju presušio. [emoji20]No Barattolino je I više nego adekvatna zamena. [emoji41]Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk 2
Ptica trkacica Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Praviću se da ne vidm ovaj post. Virim kroz trepavice, za sopstveno dobro. Dosta je mi je jedna navlakuša od tebe
makondo Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Pa ja sad moram i ovo da probam, a mrski Maxi radi 0-24h u kom kraju. Moje duše se neće nikad smanjiti😭
napadaj Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Barattolino nisam video u Maksiju, ali Dukale jesam i upravo jedem neki sa kafom, čokoladom, vanilom i ne znam čime još. Odličan sladoled, punog ukusa, nema osećaja veštačkih ukusa i leda kao glupi Frikom. 1
Recommended Posts